logo


651

Runners Runners

RUNNERS е бренд кој ви нуди асортиман за секаква спортска опрема вкучувајќи реквизити и додатна опрема за сите спортови, како и гардероба, и обувки. Брендот има изграден идентитет и имиџ како на македонскиот така и на меѓународниот пазар со својот квалитет, услуги и пристапни цени. Како гаранција за тоа е наградата која ја добивме за најдобра услуга и најголем асортиман на спортска опрема во Скопје.

RUNNERS e brend koj vi nudi asortiman za sekakva sportska oprema vkucuvajki rekviziti i dodatna oprema za site sportovi, kako i garderoba, i obuvki. Brendot ima izgraden identitet i imidj kako na makedonskiot taka i na megunarodniot pazar so svojot kvalitet, uslugi i pristapni ceni. Kako garancija za toa e nagradata koja ja dobivme za najdobra usluga i najgolem asortiman na sportska oprema vo Skopje.

Слични сајтови

Кајакарски клуб Арка

1965 Кајакарството е спортско – рекреативна дисциплина во која спортистите седат (во кајак) или Повеќе »

Бриџ Клуб Скопје

6648 Бриџ Клуб Скопје е основан на 19.02.1992 година, а основачи се Гоце Бурзевски, Павле Повеќе »

Македонска традиционално-карате федерација

1313 Каратето ги носи своите корени од Тоде- одбранбен механизам без употреба на оружје развиен во Повеќе »

Шар Планина

6325 Таа е грандиозна убавица која е создадена да восхитува, а во исто време да привлекува со Повеќе »

Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар Runners