logo


66

Alkaloid Alkaloid

Во последните 20 години Алкалоид во своето осовременување има вложено меѓу 70 и 80 милиони евра, а паралелно со воведувањето нови технологии, се менува и структурата на вработените во полза на високо стручните кадри. Алкалоид во својата визија останува на определбата дека најголемата инвестиција за една компанија е во човекот и во неговата едукација за управување со нови технологии, што несомнено е важно за развојот и битисувањето на компанијата, чија успешна приказна продолжува со нови предизвици.

Vo poslednite 20 godini Alkaloid vo svoeto osovremenuvane ima vlozeno megu 70 i 80 milioni evra, a paralelno so voveduvaneto novi tehnologii, se menuva i strukturata na vrabotenite vo polza na visoko strucnite kadri. Alkaloid vo svojata vizija ostanuva na opredelbata deka najgolemata investicija za edna kompanija e vo covekot i vo negovata edukacija za upravuvane so novi tehnologii, sto nesomneno e vazno za razvojot i bitisuvaneto na kompanijata, cija uspesna prikazna prodolzuva so novi predizvici.

Слични сајтови

Demetra

1675 Веќе 20 години работиме да изградиме име на лојален и одговорен партнер во аптекарската Повеќе »

Кемо-Фарм

2565 Веледрогеријата е основана во 2004 година и континуирано и брзо се развива. Искуство и Повеќе »

Аптека Линова

4297 Аптека ЛИНОВА е реномирана здравствена установа која постои од 2007 година, со услужна Повеќе »

Replek

3987 Во согласност со концептот на развојната стратегија, една од основните цели во натамошниот Повеќе »

Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар Alkaloid