logo


6717

Fast Food 7 Fast Food 7

Fast Food 7 е семеен бизнис кој се базира на принцип – квалитет, квалитет, квалитет, неповторлив седмица вкус и прифатлива цена.Како продолжување на својот успех и традиција, го отворивме новиот Ресторан со цел да ги задоволиме сите скараџиски желби на Скопјани.

Fast Food 7 e semeen biznis koj se bazira na princip – kvalitet, kvalitet, kvalitet, nepovtorliv sedmica vkus i prifatliva cena.Kako prodolzuvane na svojot uspeh i tradicija, go otvorivme noviot Restoran so cel da gi zadovolime site skaradjiski zelbi na Skopjani.

Слични сајтови

Ресторан Боними

2076 Ресторан Боними ви нуди безпрекорна услуга, во пријатен амбиент каде можете да уживате со Повеќе »

Астера ресторан

4537 Додека вие уживате во пријатниот амбиент со добар пијалок и одлична храна, вашите деца се Повеќе »

Слаткарница Рафаела

2460 Во новата слаткарница нашето десетгодишно искуство во производство на слатки и торти го Повеќе »

Парадизо Флај

4674 Посетете ја нашата страница и вашите желби ќе станат реалност. Искористете ја можноста да Повеќе »

Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар Fast Food 7