logo


68

Bauerfeind Bauerfeind

Германско-хрватската фирма BAUERFEIND д.о.о. својата активност ја започнува во 1994 спојувањето на германската компанија "Медикус" и хрватската компанија "Матеа". Новоформираната компанија "Медикус Матеа" д.о.о. под кое име работела до крајот на 2002 година, кога стана дел од германската групација Bauerfeind АГ и го променува своето име во BAUERFEIND д.о.о. Седиштето на компанијата во Хрватска е во модерен-бизнис центар за рехабилитација на површина од 1500 м2 во едно Загребско предградие Блато.

Germansko-hrvatskata firma BAUERFEIND d.o.o. svojata aktivnost ja zapocnuva vo 1994 spojuvaneto na germanskata kompanija "Medikus" i hrvatskata kompanija "Matea". Novoformiranata kompanija "Medikus Matea" d.o.o. pod koe ime rabotela do krajot na 2002 godina, koga stana del od germanskata grupacija Bauerfeind AG i go promenuva svoeto ime vo BAUERFEIND d.o.o. Sedisteto na kompanijata vo Hrvatska e vo moderen-biznis centar za rehabilitacija na povrsina od 1500 m2 vo edno Zagrebsko predgradie Blato.

Слични сајтови

Аптеката ДНА Анни Фарм

2041 Аптеката ДНА Анни Фарм се наоѓа во близина на Тутунска банка веднаш спроти комплексот Порта Повеќе »

ГАЛЕНИУС

3698 ГАЛЕНИУС ДОО Скопје е млада компанија формирана на почетокот на 2004 година, но со длабоки Повеќе »

Киберг

7780 Киберг е Веледрогерија која се занимава со увоз , продажба и дистрибуција на традиционални Повеќе »

Вита-Вет

4769 Ја користиме дадената можност и на овој начин со Вас да воспоставиме непосреден контакт и да Повеќе »

Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар Bauerfeind