logo


6829

КБ Публикум Инвест KB Publikum Invest

КБ Публикум Инвест АД Скопје, Друштво за управување со инвестициски фондови, е формирано во 2009 година.На 19.12.2008 година Друштвото доби одобрение за работа од страна на Комисијата за хартии од вредност на Република Македонија.

KB Publikum Invest AD Skopje, Drustvo za upravuvane so investiciski fondovi, e formirano vo 2009 godina.Na 19.12.2008 godina Drustvoto dobi odobrenie za rabota od strana na Komisijata za hartii od vrednost na Republika Makedonija.

Слични сајтови

Котевски Консалтинг

8029 Котевски - Консалтинг е сметководствено биро со повеке од две децении работно искуство од Повеќе »

Лебед Л.Т.Д.

2642 Во срцето на се што не опкружува е човекот. Човекот како двигател на напредокот; сам по себе Повеќе »

Pro Kolekt

527 ПРО КОЛЕКТ ДОО Скопје е основан во средината на 2006 година и остварува одлични резултати на Повеќе »

VeVe Group

6978 VeVe Group offers investment advisory and engineering solutions in the areas of energy Повеќе »

Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар КБ Публикум Инвест