logo


69

Geoprom Geoprom

Геопром е приватна компанија за увоз-извоз основана во Август 1992 година во Скопје, Македонија. Главна дејност е промет на големо кон сите веледрогериски куќи и супермаркети. Со капацитет од 2500м2 и дистрибуторска мрежа ги задоволува нормите за квалитетна работа како и за складирање на производите. Поради тоа нашата веледрогерија е добро позната на македонскиот фармацевтски пазар.

Geoprom e privatna kompanija za uvoz-izvoz osnovana vo Avgust 1992 godina vo Skopje, Makedonija. Glavna dejnost e promet na golemo kon site veledrogeriski kuki i supermarketi. So kapacitet od 2500m2 i distributorska mreza gi zadovoluva normite za kvalitetna rabota kako i za skladirane na proizvodite. Poradi toa nasata veledrogerija e dobro poznata na makedonskiot farmacevtski pazar.

Слични сајтови

Македонијалек

2675 Македонијлек е првата веледрогерија во Македонија со имплементиран полуавтоматски систем за Повеќе »

Титан увоз-извоз

2416 Титан увоз-извоз е приватна компанија која е основана 2002 година. Нашето мото е да станеме Повеќе »

ЕL Pharma

7486 EL Pharma, како дел од системот на групацијата Феникс, е компанија која се занимава со Повеќе »

Киберг

7780 Киберг е Веледрогерија која се занимава со увоз , продажба и дистрибуција на традиционални Повеќе »

Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар Geoprom