logo


7

Terra Travel Terra Travel

Во октомври 2009 година е формирана Туристичката агенција ТЕРРА ТРАВЕЛ. Иако сме нова агенција наша основна цел е да понудиме пред се квалитетна услуга за Вас како наши клиенти. При основањето особено важно беше составувањето на кадарот. Приоритретно за нас беше да формираме тим кој ќе има повеќегодишно искуство во полето на туризмот, затоа што само такви луѓе може да понудат врвна услуга за Вас. Тим кој ќе биде со вас од правењето на резервација па се до завршувањето на програмот. Токму поради тоа што сме новооснована туристичка агенција, несомнено ќе се трудиме да се докажеме и да ја стекнеме вашата доверба.

Vo oktomvri 2009 godina e formirana Turistickata agencija TERRA TRAVEL. Iako sme nova agencija nasa osnovna cel e da ponudime pred se kvalitetna usluga za Vas kako nasi klienti. Pri osnovaneto osobeno vazno bese sostavuvaneto na kadarot. Prioritretno za nas bese da formirame tim koj ke ima povekegodisno iskustvo vo poleto na turizmot, zatoa sto samo takvi luge moze da ponudat vrvna usluga za Vas. Tim koj ke bide so vas od praveneto na rezervacija pa se do zavrsuvaneto na programot. Tokmu poradi toa sto sme novoosnovana turisticka agencija, nesomneno ke se trudime da se dokazeme i da ja stekneme vasata doverba.

Слични сајтови

Ресторан Оливе

5851 Ресторанот Оливе е место за вистински гурмани, за љубители на одлично приготвена храна од Повеќе »

Вили Канео и Дудан

6922 Вилата “Канео” се наоѓа во стариот дел на градот, во истоимената населба Канео, некогашна Повеќе »

OK Travel

4253 ОК ТРАВЕЛ е формирана во јуни 2013, со единствена цел да го обедини најдобриот know-how, Повеќе »

Пицерија Енрико

6855 Пицеријата Енрико е отворена на 28.09.1991 година, што ја прави пионер во подготвувањето Повеќе »

Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар Terra Travel