logo


705

Tilla Tilla

Tilla stylish kids wear е македонски детски бренд кој уште од самиот почеток е наменет за девојчиња, чија колекција покасно се развива и во Tilla boys. Визијата на Tilla, преку производниот процес и строгите проверки на квалитет е вткаена во своите креации со својот препознатлив израз, почнувајќи од дизајнот преку изборот на материјали па се до самата конструкција на моделот. Брендот Tilla , како и неговото име, има уникатен и трендовски стил. Tilla може да се опише како синтеза на светли, разнобојни и современи модни елементи. Таа ја изразува забавната, природната , разиграната и свежа перспектива на светот.

Tilla stylish kids wear e makedonski detski brend koj uste od samiot pocetok e namenet za devojcina, cija kolekcija pokasno se razviva i vo Tilla boys. Vizijata na Tilla, preku proizvodniot proces i strogite proverki na kvalitet e vtkaena vo svoite kreacii so svojot prepoznatliv izraz, pocnuvajki od dizajnot preku izborot na materijali pa se do samata konstrukcija na modelot. Brendot Tilla , kako i negovoto ime, ima unikaten i trendovski stil. Tilla moze da se opise kako sinteza na svetli, raznobojni i sovremeni modni elementi. Taa ja izrazuva zabavnata, prirodnata , razigranata i sveza perspektiva na svetot.

Слични сајтови

Игротека BeHappy

4592 Долгогодишна традиција и искуство и постојано збогатување со новитети, а сето тоа во Повеќе »

Игротека Џунгла

4593 Официјална интернет страница за игротеката Џунгла, место каде што уживањето е на завидно ниво, Повеќе »

Mama Lamol

4137 Нашата продавница mama.lamol се фокусира токму на тоа и нуди производи кои на секој начин и го Повеќе »

ЈОУДГ "Јасна Ристеска" - Охрид

6668 ЈОУДГ "Јасна Ристеска" - Охрид ја сочинуваат пет објекти и тоа: "ЦЕНТРАЛНА", "РАЗВИГОРЧЕ", Повеќе »

Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар Tilla