logo


7068

Дрво Центар Drvo Centar

Фирмата Дрво Центар Дооел Кочани е основана во 2003 година во областа на дрвната индустрија, планирање и комерција и е главно ангажирана во производство на производи од масивно дрво. Производите од дрво се еколошки, практични и естетски префинети , обезбедувајќи чувство на топлина и удобност. Со нашата професионалност и одговорност во работењето гарантираме за квалитет на нашите производи и сериозен пристап кон Вашите барања.

Firmata Drvo Centar Dooel Kocani e osnovana vo 2003 godina vo oblasta na drvnata industrija, planirane i komercija i e glavno angazirana vo proizvodstvo na proizvodi od masivno drvo. Proizvodite od drvo se ekoloski, prakticni i estetski prefineti , obezbeduvajki cuvstvo na toplina i udobnost. So nasata profesionalnost i odgovornost vo raboteneto garantirame za kvalitet na nasite proizvodi i seriozen pristap kon Vasite barana.

Слични сајтови

Флуид Проект

3761 Флуид Проект е носител на активноста во повеќе еколошки студии и проекти од областа на заштита Повеќе »

Европорц

3848 Европорц доо е приватна фирма од Скопје, Република Македонија и таа е една од најголемите Повеќе »

ЦАД

5216 Посетете го официјалниот веб сајт на ЦАД Секјурити системс Друштво за трговија и услуги ДООЕЛ Повеќе »

Р-Металика

5819 Р-Металика е основана во 1991 година, компанијата успешно работи и опстојува веќе 21 годинa на Повеќе »

Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар Дрво Центар