logo


72

Најевтино.мк Najevtino.mk

Најевтино.мк е најголем потрошувачки водич во Македонија, наменет да им помогне на корисниците при донесувањето на одлуки во нивниот шопинг, овозможувајќи им онлајн споредба на производите. На Најевтино.мк купувачите можат веднаш да најдат и да споредат илјадници уникатни прозводи и услуги содржани во 6 главни категории и преку 250 подкатегории како мобилни телефони, бела техника, апарати за домаќинство, мебел и декор, сувенири и подароци, книги и списанија, облека, производи за бебиња и деца, и многу други.

Najevtino.mk e najgolem potrosuvacki vodic vo Makedonija, namenet da im pomogne na korisnicite pri donesuvaneto na odluki vo nivniot soping, ovozmozuvajki im onlajn sporedba na proizvodite. Na Najevtino.mk kupuvacite mozat vednas da najdat i da sporedat iljadnici unikatni prozvodi i uslugi sodrzani vo 6 glavni kategorii i preku 250 podkategorii kako mobilni telefoni, bela tehnika, aparati za domakinstvo, mebel i dekor, suveniri i podaroci, knigi i spisanija, obleka, proizvodi za bebina i deca, i mnogu drugi.

Слични сајтови

IT.com.mk

135 Нашата главна цел е да го поддржуваме, едуцираме и промовираме македонскиот ИТ потенцијал и Повеќе »

Mojakozmetika.mk

3192 Нашите интересирања за чудесниот свет на козметологијата, убавината, изворите на младоста и Повеќе »

Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар Најевтино.мк