logo


73

Bozinovski Bozinovski

Божиновски часовници и накит е официјален дистрибутер за TAG HEUER,BREITLING, TISSOT, CALVIN KLEIN, PANDORA, CARAN D'ACHE, MONTBLANC, SWATCH, FLIK FLAK, TROIKA.1992 година основање на Божиновски часовници и накит и отворање на прво продажно место во Битола. 2012 година потпишуваме договор за соработка со Longines и Mont Blanc и го отвораме нашето ново продажно место во срцето на Скопје.

Bozinovski casovnici i nakit e oficijalen distributer za TAG HEUER,BREITLING, TISSOT, CALVIN KLEIN, PANDORA, CARAN D'ACHE, MONTBLANC, SWATCH, FLIK FLAK, TROIKA.1992 godina osnovane na Bozinovski casovnici i nakit i otvorane na prvo prodazno mesto vo Bitola. 2012 godina potpisuvame dogovor za sorabotka so Longines i Mont Blanc i go otvorame naseto novo prodazno mesto vo srceto na Skopje.

Слични сајтови

Jewelry Er-Gold BEli

4139 Од 1972 година па наваму, како лидери во застапувањето на фабрики од Италија, Тајланд, Дубаи Повеќе »

SIGMA Jewelry

4684 Во 2002 година во Прилеп е основана фирмата СИГМА која што во првите неколку години од Повеќе »

Окитекс

2761 За реализација на целокупното производство формиравме свој сектор за увоз-извоз во Окитекс во Повеќе »

Silvi Style

8064 S&S – Silvi Style Дооел од Струга е приватно производно претпријатие со фамилијарна традиција Повеќе »

Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар Bozinovski