logo


743

SONET Network Solution SONET Network Solution

Сонет е еден од првите Интернет и VPN сервис понудувачи во Македонија. Како еден од пионерите во промовирањето на Интернет технологијата во земјата, Сонет постојано ги насочува своите деловни активности кон обезбедување на софистицирани современи IP решенија според највисоките светски стандарди.

Sonet e eden od prvite Internet i VPN servis ponuduvaci vo Makedonija. Kako eden od pionerite vo promoviraneto na Internet tehnologijata vo zemjata, Sonet postojano gi nasocuva svoite delovni aktivnosti kon obezbeduvane na sofisticirani sovremeni IP resenija spored najvisokite svetski standardi.

Слични сајтови

Intelligent Network Solutions

5066 Оваа фирма е основана 2007 година и се состои од искусни сертифицирани развивачи на софтверски Повеќе »

БМГ Универзум

7249 БМГ Универзум е информатичка компанија основана во мај 2008 година во Тетово, Република Повеќе »

Jongis

8038 Јонгис е компанија која нуди врвни софтверски и ИТ решенија и услуги повеќе од 25 години. Повеќе »

Алса Нет

6803 Алса Нет - Сервис и продажба на Ит опрема. Ви треба одржување или сервис за вашата ИТ опрема? Повеќе »

Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар SONET Network Solution