logo


745

Мако Маркет Mako Market

Денес, 13 години по основањето, горди сме што станавме најголем дистрибутер на стока за широка потрошувачка на територијата на Република Македонија. Уште од 1990, ние увезуваме и дистрибуираме најразлични високо-квалитетни производи од целиот свет, користејќи го нашето познавање на секојдневните потреби на локалните потрошувачи. Во согласност со нашата долгорочна стратегија минатата година успешно започнавме со сопствено производство на чоколаден крем.

Denes, 13 godini po osnovaneto, gordi sme sto stanavme najgolem distributer na stoka za siroka potrosuvacka na teritorijata na Republika Makedonija. Uste od 1990, nie uvezuvame i distribuirame najrazlicni visoko-kvalitetni proizvodi od celiot svet, koristejki go naseto poznavane na sekojdnevnite potrebi na lokalnite potrosuvaci. Vo soglasnost so nasata dolgorocna strategija minatata godina uspesno zapocnavme so sopstveno proizvodstvo na cokoladen krem.

Слични сајтови

С-Маркет

4737 Производственото трговско претпријатие С.Б.В Компани (С - Маркет) е основано во 1990 год. Во Повеќе »

Најдиоглас

591 Како бизнис идеја, најдиоглас.мк овозможува отварање на веб страни(маркети) на најдиоглас. Повеќе »

Тинекс

7075 Да се биде лидер значи да си подобар во негување на постоечките вредности, да се биде прв во Повеќе »

Orbico

348 ОРБИКО ДОО Скопје е дел од групацијата ОРБИКО, која а водечки лидер во дистрибуција на светски Повеќе »

Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар Мако Маркет