logo


748

K2 Service K2 Service

Xардвер -поправка на матични плочи од лаптоп или PC -промена на chipset, bios, напонски, контролери, DC конектори... репарирање на LCD панели -поправка на механички оштетувања -периодични чистења и одржувања на системот за ладење (термална паста термални падови) -репарирање на графички картичк Софтвер -инсталации на оперативни системи -заштита на компјутери од малциозен софтвер -легализација на софтвер -back up на податоци од исправни или оштетени дискови -оптимизација и подесувања

Xardver -popravka na maticni ploci od laptop ili PC -promena na chipset, bios, naponski, kontroleri, DC konektori... reparirane na LCD paneli -popravka na mehanicki ostetuvana -periodicni cistena i odrzuvana na sistemot za ladene (termalna pasta termalni padovi) -reparirane na graficki kartick Softver -instalacii na operativni sistemi -zastita na kompjuteri od malciozen softver -legalizacija na softver -back up na podatoci od ispravni ili osteteni diskovi -optimizacija i podesuvana

Слични сајтови

Евер Неар

6473 „Евер Неар“ – нуди широк ранг на offshore / nearshore outsource услуги од Скопје (Македонија) Повеќе »

Нико Компјутери

157 Нико Трејд е формирана во 1989 година, како компанија наменета за трговија со компјутерски Повеќе »

ObjektX

6253 ObjektX е специјализирана за изработка на апликативен софтвер за потребите на македонското Повеќе »

ДДКом

3474 ДДКом е основана на 13-ти април 2006 од тим на ИТ професионалци со преку 10 години искуство во Повеќе »

Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар K2 Service