logo


759

Адвокатска канцелрија Станкович и Јошевска Advokatska kancelrija Stankovic i Josevska

STANKOVIC & JOSEVSKA law office was established in 2008 by the founders Snezana Stankovic and Suzana Josevska Anastasovska, both attorneys at law with previous practice in law office. The founders objective was to create a law firm whose primary goal is to exceed customers expectations.

STANKOVIC & JOSEVSKA law office was established in 2008 by the founders Snezana Stankovic and Suzana Josevska Anastasovska, both attorneys at law with previous practice in law office. The founders objective was to create a law firm whose primary goal is to exceed customers expectations.

Слични сајтови

Адвокатска канцеларија “Чукиќ и Марков”

2015 Адвокатската канцеларија “Чукиќ и Марков” e основана на ден 31.03.2006 година во Скопје, Р. Повеќе »

Адвокат Мишо Живковски

5044 Адвокатската канцеларија ќе Ви обезбеди правна, административна, кривична, прекршочна и Повеќе »

ZAMP

83 Здружението за заштита на авторски музички права-ЗАМП е организација за колективно управување Повеќе »

Адвокатска Канцеларија Новакоски

7880 Адвокатската Канцеларија Новакоски е основана во 1993 година во Скопје. Основач на Повеќе »

Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар Адвокатска канцелрија Станкович и Јошевска