logo


779

24 Вести 24 Vesti

ТВ 24 Вести е прв и единствен целосно информативен канал во Македонија, кој почна да зрачи во етерот на 15 декември 2010 година. Нашата мисија е да обезбедиме точни, навремени и објективни информации за случувањата во земјата и светот. При пласирањето на информацијата се водиме од највисоките етички и новинарски стандарди. Истовремено, нудејќи им на гледачите различен спектар на аналитички гледишта за општествените збиднувања, низ дебати и соочувања на ставовите. Составен дел од програмската шема на ТВ 24 Вести се информативни, дебатни, едукативни, политички и економски емисии.

TV 24 Vesti e prv i edinstven celosno informativen kanal vo Makedonija, koj pocna da zraci vo eterot na 15 dekemvri 2010 godina. Nasata misija e da obezbedime tocni, navremeni i objektivni informacii za slucuvanata vo zemjata i svetot. Pri plasiraneto na informacijata se vodime od najvisokite eticki i novinarski standardi. Istovremeno, nudejki im na gledacite razlicen spektar na analiticki gledista za opstestvenite zbidnuvana, niz debati i soocuvana na stavovite. Sostaven del od programskata sema na TV 24 Vesti se informativni, debatni, edukativni, politicki i ekonomski emisii.

Слични сајтови

ТВ Спектра

3029 Телевизија Спектра започна да емитува програма на 30 декември 1994 год. како приватно Повеќе »

Фан клуб на Христијан Тодороски

7704 Добродојдовте во Фан Клубот на Христијан Тодороски.Доколку сте решени да учевствувате во Повеќе »

Битола Турист Инфо

5514 Добродојдовте во Битола, град кој крие многу тајни од минатото. Посетете го овој туристички Повеќе »

TetovaNews.info

7226 TetovaNews.info - Информативен веб портал на албански јазик. Повеќе »

Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар 24 Вести