logo


78

Moznosti Moznosti

Штедилница Можности е финансиска институција која на финансискиот Пазар во Република Македонија постои веќе 15 години. Водејќи се од мисијата и визијата, Штедилницата е препознатлива по улогата на подржувач на луѓето во потреба да добијат финансиска и морална поддршка за своите добри деловни идеи, вербата во слободната иницијатива, индивидуалната креативност и личната одговорност. Штедилницата ги услужува микро, малите и средни претпријатија кои спаѓаат во секторот трговија, услуги и производство како и физички лица на кои нуди финансиски производи и услуги како кредитирање и можност за штедење.

Stedilnica Moznosti e finansiska institucija koja na finansiskiot Pazar vo Republika Makedonija postoi veke 15 godini. Vodejki se od misijata i vizijata, Stedilnicata e prepoznatliva po ulogata na podrzuvac na lugeto vo potreba da dobijat finansiska i moralna poddrska za svoite dobri delovni idei, verbata vo slobodnata inicijativa, individualnata kreativnost i licnata odgovornost. Stedilnicata gi usluzuva mikro, malite i sredni pretprijatija koi spagaat vo sektorot trgovija, uslugi i proizvodstvo kako i fizicki lica na koi nudi finansiski proizvodi i uslugi kako kreditirane i moznost za stedene.

Слични сајтови

www.naseosiguruvanje.com.mk

3644 Бесплатни ОСИГУРИТЕЛНО БРОКЕРСКИ УСЛУГИ: -ОСИГУРУВАЊЕ преку сите компании со ЛИЦЕНЦИРАНИ Повеќе »

М&С

5797 Друштвото за финансиски консалтинг и промет М&С Финансиски Консалтинг е формирано во 1994 Повеќе »

Глобалекс

6746 Повелете во менувачницата Глобалекс, како можеме да ви помогнеме? Имаме долгогодишно искуство Повеќе »

Казма Комерц

7865 Нашето повеќе децениско функционирање и опстојување на принципот на доверба и сигурност го Повеќе »

Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар Moznosti