logo


790

Мобилни телефони и технологии Mobilni telefoni i tehnologii

Сите новости од мобилниот свет на едно место..

Site novosti od mobilniot svet na edno mesto..

Слични сајтови

Telekabel

430 Кабелската телевизија ТЕЛЕКАБЕЛ почна со работа во Јануари 1997 година во Штип. За овие 15 Повеќе »

Близу

5145 Близу ДООЕЛ Скопје е телекомуникациски оператор во сопствеништво на шведскиот приватен Повеќе »

Maksat

6798 The company “MAKSAT” – Skopje has been established since 1990 in Skopje, R. Macedonia. Its Повеќе »

Handy Telekom

4648 Основана во 2007г. во Скопjе. Ќерка – фирма на компанијата Хенди Тел ЕООД од Бугарија 30 Повеќе »

Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар Мобилни телефони и технологии