logo


791

Оватион Студио Ovation Studio

Оватион студио успешно работи повеке од 6 години во областа со електроника , компјутерска техника , мобилни телефони , ГПС навигатори , ПДА/ПНА уреди , таблети , 1ДИН/2ДИН уреди . Од 13-05-2008 членка сме на *MoDaCo* групата

Ovation studio uspesno raboti poveke od 6 godini vo oblasta so elektronika , kompjuterska tehnika , mobilni telefoni , GPS navigatori , PDA/PNA uredi , tableti , 1DIN/2DIN uredi . Od 13-05-2008 clenka sme na *MoDaCo* grupata

Слични сајтови

Промо

2816 Промо е приватна компанија основана 1994 година од страна на Жарко Серафимоски и Драган Повеќе »

Привилег

7048 Привилег Доо Македонија Повеќе »

Кабелскиот Дистрибутивен Систем СПАЈДЕР-НЕТ

4277 Кабелскиот Дистрибутивен Систем СПАЈДЕР-НЕТ започна со работа на 1 септември 2002 година, Повеќе »

"Конектел-МК

2587 ДПТУ "КОНЕКТЕЛ-МК" ДОО работи во сферата на текомуникациите речиси 10 години, главно преку Повеќе »

Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар Оватион Студио