logo


80

Cosmo Cosmo

Со својот модерен изглед, функционалноста и изобилството на избор и содржини, дрогеријата ги исполнува префинетите желби на модерната жена, но не го заборава ниту модерниот маж и неговите потреби. Динамичниот начин на живеење не дозволува губење драгоцено време во избор на соодветни козметички производи, здрава храна и витамини, кои несомнено се неопходни за одржување и задржување на младешкиот изглед, колку што е можно подолго. Сите овие параметри ја создаваат и ја заокружуваат сликата за Космо Тинекс дрогерија. Со тоа ја прават прва и единствена од таков вид, поточно - водечки центар кој е во функција на убавината, негата и здравиот живот во Македонија.

So svojot moderen izgled, funkcionalnosta i izobilstvoto na izbor i sodrzini, drogerijata gi ispolnuva prefinetite zelbi na modernata zena, no ne go zaborava nitu moderniot maz i negovite potrebi. Dinamicniot nacin na ziveene ne dozvoluva gubene dragoceno vreme vo izbor na soodvetni kozmeticki proizvodi, zdrava hrana i vitamini, koi nesomneno se neophodni za odrzuvane i zadrzuvane na mladeskiot izgled, kolku sto e mozno podolgo. Site ovie parametri ja sozdavaat i ja zaokruzuvaat slikata za Kosmo Tineks drogerija. So toa ja pravat prva i edinstvena od takov vid, potocno - vodecki centar koj e vo funkcija na ubavinata, negata i zdraviot zivot vo Makedonija.

Слични сајтови

Ангелиус

2037 “Ангелиус“ претставува продолжена работа од неколку годишниот труд на студиото “Ла Данза“ и Повеќе »

Dermabeauty

4114 Уникатни услуги за нега на лице и тело.Официјален застапник на француската професионална куќа Повеќе »

PROTAGONIST серум за обликуање на тело

4094 Серумот ПРОТАГОНИСТ за обликување на тело е концентрат од морски скапоцени супстанции и е Повеќе »

Меркур Трејд

5429 Меркур ТРЕЈД е компанија која обезбедува напредни услуги во областа на дистрибуција на Повеќе »

Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар Cosmo