logo


8085

Emuderm Emuderm

EMUDERM е чисто оригинално масло од ему во форма на богата кремаста смеса. Гарантирано е чисто, преработено со користење на специјален процес без хемикалии и не содржи никакви полначи, бои, парфеми или други видови масла. EMUDERM има висок степен на чистота, не е токсично, хипоалергенско – не предизвикува алергии, не е комедогено – не ги затвора порите, не ги иритира очите и е природен аналгетик. EMUDERM е револуционерен производ кој успешно се бори со проблемите на кожата.

EMUDERM e cisto originalno maslo od emu vo forma na bogata kremasta smesa. Garantirano e cisto, preraboteno so koristene na specijalen proces bez hemikalii i ne sodrzi nikakvi polnaci, boi, parfemi ili drugi vidovi masla. EMUDERM ima visok stepen na cistota, ne e toksicno, hipoalergensko – ne predizvikuva alergii, ne e komedogeno – ne gi zatvora porite, ne gi iritira ocite i e priroden analgetik. EMUDERM e revolucioneren proizvod koj uspesno se bori so problemite na kozata.

Слични сајтови

НОМАГЈАН

5262 НОМАГјан е фирма чии корени датираат од 2010 година. Позади нашиот бренд, кој на Македонскиот Повеќе »

Интер-Еврогенекс

2091 Интер-Еврогенекс од Ново село, Струмичко, е модерна фармацевтска и диететска компанија, која Повеќе »

Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар Emuderm