logo


8130

Шланге Slange

Шланге е нашиот блог-портал преку кого ги споделуваме нашите страсти и знаење. Ние сакаме да создаваме, креираме, мотивираме и раснеме. Светот е пребогат, во него има се и сешто од таму го одбираме она што мислиме дека е корисно, забавно, едукативно и информативно. Тоа е она што ние одбираме да го веруваме, а со вас го споделуваме со љубов

Slange e nasiot blog-portal preku kogo gi spodeluvame nasite strasti i znaene. Nie sakame da sozdavame, kreirame, motivirame i rasneme. Svetot e prebogat, vo nego ima se i sesto od tamu go odbirame ona sto mislime deka e korisno, zabavno, edukativno i informativno. Toa e ona sto nie odbirame da go veruvame, a so vas go spodeluvame so lubov

Слични сајтови

Life Substance

7596 Life Substance е блог креиран врз идејата за носење на уметноста поблиску до секојдневниот Повеќе »

Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар Шланге