logo


83

ZAMP ZAMP

Здружението за заштита на авторски музички права-ЗАМП е организација за колективно управување на авторските музички права, во согласност со ЗАПСП, Статутот и Дозволата на Министерството за култура на Република Македонија. ЗАМП во континуитет со различна организациона поставеност функционира од 1947 год. исклучиво во областа на колективното управување на авторските музички права.

Zdruzenieto za zastita na avtorski muzicki prava-ZAMP e organizacija za kolektivno upravuvane na avtorskite muzicki prava, vo soglasnost so ZAPSP, Statutot i Dozvolata na Ministerstvoto za kultura na Republika Makedonija. ZAMP vo kontinuitet so razlicna organizaciona postavenost funkcionira od 1947 god. isklucivo vo oblasta na kolektivnoto upravuvane na avtorskite muzicki prava.

Слични сајтови

Адвокатска канцеларија – “ПАВЛЕВСКИ”

2019 Господинот Стеван Павлевски е основач на канцеларијата „Павлевски“. Во правосудните органи е Повеќе »

Основен суд Крушево

2607 Основниот суд во Крушево се наоѓа во непосредна близина на центарот на градот на улица Повеќе »

Основен суд Штип

2608 Основниот суд Штип е формиран за подрачјето на општините Штип, Карбинци и Пробиштип, со судско Повеќе »

Адвокатска канцеларија ДДК

3277 Адвокатското друштво Дебарлиев, Дамески & Ќелешоска е основано во 2003 година како прво Повеќе »

Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар ZAMP