logo


84

Vero Vero

Нашето делување е насочено кон задоволување на потребите на сите потрошувачи и бизнис партнери кои стапуваат во контакт со Веропулос. Со професионален и софистициран однос ,со целосна понуда на услуги и производи како и услови во тренд со сите европски стандарди се залагаме и работиме за подобрување на квалитетот на живеење. На сите пазари на кои сме присутни сакаме да гарантираме исти стандарди на услуги и понуди кои гарантирано водат до поголем успех во работење. Плановите и целите на компанијата се целокупниот профит да го инвестира во нови супермаркети кои му нудат на потрошувачот софистициран начин на пазарување ,заедно со својот тим од 800 вработени реализирајќи ја стратегијата на Веро- најдобар избор , најдобри цени и најдобра услуга, водејќи се со мотото ‘’Купувачот е нашиот Шеф’’.

Naseto deluvane e nasoceno kon zadovoluvane na potrebite na site potrosuvaci i biznis partneri koi stapuvaat vo kontakt so Veropulos. So profesionalen i sofisticiran odnos ,so celosna ponuda na uslugi i proizvodi kako i uslovi vo trend so site evropski standardi se zalagame i rabotime za podobruvane na kvalitetot na ziveene. Na site pazari na koi sme prisutni sakame da garantirame isti standardi na uslugi i ponudi koi garantirano vodat do pogolem uspeh vo rabotene. Planovite i celite na kompanijata se celokupniot profit da go investira vo novi supermarketi koi mu nudat na potrosuvacot sofisticiran nacin na pazaruvane ,zaedno so svojot tim od 800 vraboteni realizirajki ja strategijata na Vero- najdobar izbor , najdobri ceni i najdobra usluga, vodejki se so mototo ‘’Kupuvacot e nasiot Sef’’.

Слични сајтови

Coma Mall

5416 Добредојдовте во Трговскиот Центар Цома Мол во Струга. Купувајте се на едно место - од храна Повеќе »

Елида маркети

4350 Елида започна со својата функција на 7-ми Април 1993год со еден мал драгстор од 28 метри Повеќе »

АТВА маркети

3330 АТВА маркети -Кичево Повеќе »

Он-Тим

5872 ДППУ Он-Тим дооел Скопје е приватна трговска компанија која се занимава со трговија на Повеќе »

Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар Vero