logo


85

Ramstore Ramstore

Рамстор е првиот трговски центар со глобални стандарди во Македонија и пошироко во регионот со повеќе од 90 избрани дуќани кои ги задоволуваат вкусовите, потребите и буџетот на посетителите. Рамстор, кој почна да функционира на 11-ти јуни 2005 година е ланец на интернационалните малопродажни супермаркети на Мигрос Турк Т.А.Ш. кој е дел од КОЧ Холдинг, најголемата кооперација во Турција со 11,9 билиони евра вкупен промет во 2004 година.

Ramstor e prviot trgovski centar so globalni standardi vo Makedonija i posiroko vo regionot so poveke od 90 izbrani dukani koi gi zadovoluvaat vkusovite, potrebite i budjetot na posetitelite. Ramstor, koj pocna da funkcionira na 11-ti juni 2005 godina e lanec na internacionalnite maloprodazni supermarketi na Migros Turk T.A.S. koj e del od KOC Holding, najgolemata kooperacija vo Turcija so 11,9 bilioni evra vkupen promet vo 2004 godina.

Слични сајтови

Orbico

348 ОРБИКО ДОО Скопје е дел од групацијата ОРБИКО, која а водечки лидер во дистрибуција на светски Повеќе »

Таргет

1529 ТАРГЕТ – Струмица, Р.Македонија е трговска фирма која успешно работи од 01.01.2007 година. Повеќе »

Дон Маркет

3064 Дон Маркет - НАЈВИСОКА ПОНУДА, НАЈНИСКИ ЦЕНИ (Охрид, Струга и Скопје) Повеќе »

Skopje City Mall

370 Skopje City Mall е првиот современ трговски центар во Македонија со потполно нов концепт кој Повеќе »

Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар Ramstore