logo


86

KAM KAM

КАМ е единствен ланец на дисконтни продавници за продажба на основни животни намирници и останати производи за секојдневна употреба, во Републиката, кој работи по истите принципи како најголемите и познато светски досконтери Алди, Лидл, Плус, Нето и др. Наша цел е на купувачите да им понудиме производи за секојдневна употреба со највисок квалитет, по најниски цени.

KAM e edinstven lanec na diskontni prodavnici za prodazba na osnovni zivotni namirnici i ostanati proizvodi za sekojdnevna upotreba, vo Republikata, koj raboti po istite principi kako najgolemite i poznato svetski doskonteri Aldi, Lidl, Plus, Neto i dr. Nasa cel e na kupuvacite da im ponudime proizvodi za sekojdnevna upotreba so najvisok kvalitet, po najniski ceni.

Слични сајтови

Денар Дисконт

5800 Денар Дисконт е нов ланец на 2 маркети лоцирани на територија на град Скопје (Капиштец и Влае) Повеќе »

Vero

84 Нашето делување е насочено кон задоволување на потребите на сите потрошувачи и бизнис партнери Повеќе »

Скопски пазар

7793 Скопски пазар е акционерско друштво во приватна сопственост за услуги во прометот и трговија Повеќе »

Coma Mall

5416 Добредојдовте во Трговскиот Центар Цома Мол во Струга. Купувајте се на едно место - од храна Повеќе »

Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар KAM