logo


87

Денешен весник Denesen vesnik

Прв македонски дневен мултимедијален весник. Областите на известување се поделени во неколку параграфи во почетната страница и тоа напрвин ги издвојуваме вестите кои се најпопуларни потоа следат вестите од Македонија, вести од светот, економија, спорт, магазин.

Prv makedonski dneven multimedijalen vesnik. Oblastite na izvestuvane se podeleni vo nekolku paragrafi vo pocetnata stranica i toa naprvin gi izdvojuvame vestite koi se najpopularni potoa sledat vestite od Makedonija, vesti od svetot, ekonomija, sport, magazin.

Слични сајтови

Mreza.mk

7488 Мрежа е нов водечки информативен портал, кој ке ја задржи препознатливоста во брзината и Повеќе »

Барам Дом

7520 Барам Дом ви ги нуди сите огласи за недвижности во Македонија на едно место. Повеќе »

365

134 365.com.mk е веб-страница која од 2006 година ги пренесува светските новини од областа на Повеќе »

Доктори.Мк

7181 Македонски портал за медицина, здравје, стил на живеење, здрава храна. Мапа на здравствени Повеќе »

Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар Денешен весник