logo


88

Torpedo Mobil Torpedo Mobil

Постојано работење на македонскиот пазар за интегрирање на меѓународниот пазар за трајно да се продолжи традицијата на семејниот бизнис, одржи и подигне рејтингот на ТОРПЕДО-МОБИЛ до доверлив партнер и лидер на регионалниот пазар. Преку конктинуиран развој и соработка со партнерите нудејќи: услуги за транспорт, автомобили на познати марки, горива со висок квалитет, сервисни услуги и производи за широка потрошувачка во согласност со прифатените стандарди и бараниот квалитет за постојано задоволување на барањата на купувачите, создавање на мотивирачки услови за работа на вработените и корист за сите учесници од работењето на ТОРПЕДО-МОБИЛ.

Postojano rabotene na makedonskiot pazar za integrirane na megunarodniot pazar za trajno da se prodolzi tradicijata na semejniot biznis, odrzi i podigne rejtingot na TORPEDO-MOBIL do doverliv partner i lider na regionalniot pazar. Preku konktinuiran razvoj i sorabotka so partnerite nudejki: uslugi za transport, avtomobili na poznati marki, goriva so visok kvalitet, servisni uslugi i proizvodi za siroka potrosuvacka vo soglasnost so prifatenite standardi i baraniot kvalitet za postojano zadovoluvane na baranata na kupuvacite, sozdavane na motiviracki uslovi za rabota na vrabotenite i korist za site ucesnici od raboteneto na TORPEDO-MOBIL.

Слични сајтови

Д.Н.К.В.-Комерц

1817 Фирмата "Д.Н.К.В.-Комерц" е основана во далечната 1960 година од господинот Димитар Повеќе »

Mi Da Motors

10 Ми-Да Моторс – овластен импортер, дистрибутер, продавач и сервисер на возилата од програмата Повеќе »

ДАЦ Дијагностика

4468 Стручната спремност на нашиот тим е секогаш тука да одговори на вашите барања.За било што Повеќе »

Рено Македонија

137 Врз основа на планот на Renault договорот од 2009 година, Renault спроведува стратегија со Повеќе »

Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар Torpedo Mobil