logo


883

Тјунинг Центар Tjuning Centar

Друштвото со ограничена одговорност Тјунинг Центар ДОО е основано во 2004 година. Истото се занимава со трговија на авто делови и галантерија.Нашата цел е продажба и промоција на квалитетни производи од кои најзадоволни ќе бидат нашите верни клиенти чии број од година во година драстично се зголемува. На крај, ние постоиме и работиме за нив...

Drustvoto so ogranicena odgovornost Tjuning Centar DOO e osnovano vo 2004 godina. Istoto se zanimava so trgovija na avto delovi i galanterija.Nasata cel e prodazba i promocija na kvalitetni proizvodi od koi najzadovolni ke bidat nasite verni klienti cii broj od godina vo godina drasticno se zgolemuva. Na kraj, nie postoime i rabotime za niv...

Слични сајтови

Нимекс

1396 Нимекс д.о.о - Скопје е трговска фирма која успешно опстојува на Македонскиот пазар од 1991 Повеќе »

AutoShell

301 ПОЧИТУВАНИ КЛИЕНТИ ВОЗИЛАТА СЕ ИСКЛУЧИВО УВЕЗЕНИ ОД ГЕРМАНИЈА НА СИТЕ ВОЗИЛА Е ИЗВРШЕНО Повеќе »

РезервниДелови.мк

7465 РезервниДелови.мк е прв специјализиран македонски интернет огласник, кој е специјализиран за Повеќе »

Dog Security

877 Компанијата е основана во 2007 година во Скопје. Основната дејност на компанијата е базирана Повеќе »

Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар Тјунинг Центар