logo


89

Metalec A.D. Metalec A.D.

Металопреработувачката индустрија Металец Битола А.Д. е следбеник на фирмата Металец, основана во 1948 год. Богатото и долгогодишно искуство на фирмата придонесе за успешно преродување на тешките моменти и негово движење по постојаната нагорна линија, почнувајќи од 1996 год. по извршената трансформација. Производната програма на Металец Битола моментално се застапени повеќе видови на шпорети и печки на цврсто гориво, покривна челична конструкција и елементи од рударска опрема.

Metaloprerabotuvackata industrija Metalec Bitola A.D. e sledbenik na firmata Metalec, osnovana vo 1948 god. Bogatoto i dolgogodisno iskustvo na firmata pridonese za uspesno preroduvane na teskite momenti i negovo dvizene po postojanata nagorna linija, pocnuvajki od 1996 god. po izvrsenata transformacija. Proizvodnata programa na Metalec Bitola momentalno se zastapeni poveke vidovi na sporeti i pecki na cvrsto gorivo, pokrivna celicna konstrukcija i elementi od rudarska oprema.

Слични сајтови

Salon Dom

4045 САЛОН ДОМ е прв бутик за мебел и декорации во Република Македонија. Носителот на брендот – Повеќе »

Дрво Дизајн Компани

5369 Дрво Дизајн Компани - Оровник e приватна фирма која сe занимава со производство нa режана Повеќе »

OnTime

616 On Time e специјализирано студио за дизајн, изработка и продажба на ѕидни часовници, како и Повеќе »

Зејно Комерц

5957 Зејно Комерц е компанија која има за цел да им удоволи на сите Потрошувачи на големо и мало, Повеќе »

Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар Metalec A.D.