logo


9

pank mobil dooel bitola pank mobil dooel bitola

Панк Мобил е претпријатие чија дејност се базира на продажба и сервис на мобилни телефони и секакви видови на додатоци, галантерија и резервни делови поврзани со истите. Константно следејќи ги најновите трендови од оваа област, нашето претптијатие прерасна во синоним за квалитет.

Pank Mobil e pretprijatie cija dejnost se bazira na prodazba i servis na mobilni telefoni i sekakvi vidovi na dodatoci, galanterija i rezervni delovi povrzani so istite. Konstantno sledejki gi najnovite trendovi od ovaa oblast, naseto pretptijatie prerasna vo sinonim za kvalitet.

Слични сајтови

Mobitalker Macedonia

6525 Mobitalker е најнова мобилна апликација која што овозможува ефтини меѓународни разговори Повеќе »

T-Mobile

3229 Добредојдовте во светот на нови можности, во светот на T-Mobile, еден од водечките светски Повеќе »

Епром Електроник

1818 Епром Електроник ви стои на распологање за поправка на сите видови мобилни телефони, надградба Повеќе »

Промо Тел

4651 Промо е приватна компанија основана 1994 година од страна на Жарко Серафимоски и Драган Повеќе »

Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар pank mobil dooel bitola