logo


90

Elektroluks Elektroluks

ЕЛЕКТРОЛУКС е компанија основана во 1984 година. Своите почетоци ги заснова со сервисна услуга на апарати за домаќинството од електрични, eлектронски и механички услуги.Веќе од 1995 година успешно работи на производство на електрични грејачи и гумени производи. Македонскиот пазар е покриен со нашите грејачи и гумени производи со околу 70%. Во голем дел сме застапени и со асортиманот на електрични елементи и гумени елементи и иноксни производи. Во својата палета на производи и услуги дава гаранација на сите извршени услуги и производи до 1 година.

ELEKTROLUKS e kompanija osnovana vo 1984 godina. Svoite pocetoci gi zasnova so servisna usluga na aparati za domakinstvoto od elektricni, elektronski i mehanicki uslugi.Veke od 1995 godina uspesno raboti na proizvodstvo na elektricni grejaci i gumeni proizvodi. Makedonskiot pazar e pokrien so nasite grejaci i gumeni proizvodi so okolu 70%. Vo golem del sme zastapeni i so asortimanot na elektricni elementi i gumeni elementi i inoksni proizvodi. Vo svojata paleta na proizvodi i uslugi dava garanacija na site izvrseni uslugi i proizvodi do 1 godina.

Слични сајтови

Ми Мак

338 Нашата фирма МИ-МАК со своето работење започнува во далечната 1993 год. Со проширувањето на Повеќе »

Зорлутекс

417 ЗОРЛУТЕКС БАЛКАН ДООЕЛ е дел од една од најголемите Турски групации ЗОРЛУ ХОЛДИНГ, основана на Повеќе »

Завар дизајн

5378 ЗАВАР дизајн нуди уникатни дизајнирани радијатори создадени за луѓе кои ја ценат уметноста, Повеќе »

Снабдување Центар

7097 Снабдување Центар Дооел - Скопје е друштво со ограничена одговорност за снабдување со Повеќе »

Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар Elektroluks