logo


91

106 FM 106 FM

Ова е официјалната интернет страна на музичкиот лидер во Битола - 106ка, радио кое својата програма ја емитува на 106.6 на фм подрачјето, а се слуша низ скоро цела јужна половина на Македонија. 106-ка е позната по презентирање на најновите хитови, кои ги слушате секогаш прво на 106.6 фм, а потоа на сите други фреквенции. Покрај најновите хитови, неизбежно, тука се и старите добри класики, кои се внимателно одбрани, а многу од нив ретки класики кои исто така се застапени само на фреквенцијата на 106ка. 106ка нуди и други интересни програмски содржини за кои повеќе ќе дознаете со разгледувањето на страницата.

Ova e oficijalnata internet strana na muzickiot lider vo Bitola - 106ka, radio koe svojata programa ja emituva na 106.6 na fm podracjeto, a se slusa niz skoro cela juzna polovina na Makedonija. 106-ka e poznata po prezentirane na najnovite hitovi, koi gi slusate sekogas prvo na 106.6 fm, a potoa na site drugi frekvencii. Pokraj najnovite hitovi, neizbezno, tuka se i starite dobri klasiki, koi se vnimatelno odbrani, a mnogu od niv retki klasiki koi isto taka se zastapeni samo na frekvencijata na 106ka. 106ka nudi i drugi interesni programski sodrzini za koi poveke ke doznaete so razgleduvaneto na stranicata.

Слични сајтови

Македонски Веб Сајт - Тања Савиќ

7584 Официјален Македонски Веб Сајт - Тања Савиќ. Повеќе »

Рак.Мк

6369 Рак.Мк - македонски портал за ракот.Порталот има за задача да им се обрати на сите граѓани на Повеќе »

Зона М1 Радио

4962 Зона М1 Радио е електронски медиум кој се наоѓа во нашиот главен град Скопје. Емитуваме 24 Повеќе »

Здравје и Убавина

5720 Порталот Здравје и Убавина постои од 01.10.2012 година и за ова кратко време успевме да ги Повеќе »

Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар 106 FM