logo


92

Bitolska Sema Bitolska Sema

Нашиот тим е составен од повеќе млади ентузијасти кои сакаат преку оваа страна да им доловат на сите заинтересирани што се случува во Битола, од повеќе аспекти во животот. Искуството од многуте изработени web страни и мултимедијални проекти ни го налага нашето морално и професионално однесување. Ова е втора верзија на Битолска Шема, со подобрен дизајн, функционланости и повеќе содржини. Редовното ажурирање на информациите и редовно фотографирање низ локалите во Битола се наш приоритет. Доколку сакате да станете дел од тимот како надворешен соработник, слободно контактирајте не.

Nasiot tim e sostaven od poveke mladi entuzijasti koi sakaat preku ovaa strana da im dolovat na site zainteresirani sto se slucuva vo Bitola, od poveke aspekti vo zivotot. Iskustvoto od mnogute izraboteni web strani i multimedijalni proekti ni go nalaga naseto moralno i profesionalno odnesuvane. Ova e vtora verzija na Bitolska Sema, so podobren dizajn, funkcionlanosti i poveke sodrzini. Redovnoto azurirane na informaciite i redovno fotografirane niz lokalite vo Bitola se nas prioritet. Dokolku sakate da stanete del od timot kako nadvoresen sorabotnik, slobodno kontaktirajte ne.

Слични сајтови

ГИГ-Студио

5023 ГИГ-Студио постои од 2007 година и ги врши следните услуги: дизајн на лого, каталози, Повеќе »

UnetCloud

1267 Унет е првиот македонски интернет провајдер, формиран уште во далечната 1995 год. на 20-ти Повеќе »

Веб дизајн и хостинг решенија

2329 Онаа работа што ја работиме ние во нашата просторија за разлика од стотици други компании и Повеќе »

Artistika Creative Digital Agency

4020 Во бранови на дигитализација, ние сме еден кит на идеи. Страстни дизајнери, моќени креативисти Повеќе »

Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар Bitolska Sema