logo


932

Моја кариера Moja kariera

Моја кариера е невладина, непрофитна органзизација која фасилитира помеѓу понудата и побарувачката на талентирана и квалификувана работна сила со цел по помогне да се намали невработеноста во Македонија...

Moja kariera e nevladina, neprofitna organzizacija koja fasilitira pomegu ponudata i pobaruvackata na talentirana i kvalifikuvana rabotna sila so cel po pomogne da se namali nevrabotenosta vo Makedonija...

Слични сајтови

Контекст

3793 Контекст, како друштво за едукација, е основано во 2007 година кога сопственичката и Повеќе »

Degol Agent

4060 Агенцијата ДЕГОЛ АГЕНТ ДООЕЛ Повеќе »

Domik Nedviznosti

57 Домик Недвижности е професионална агенција за недвижности каде што работат млади и амбициозни Повеќе »

Хоризонт

342 horizont-rabota.com.mk е веб страна на која можете да најдете или да понудите работа, креирате Повеќе »

Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар Моја кариера