logo


95

БВ Инжинеринг BV Inzinering

Друштвото за градежништво, производство и улуги БВ Инжинеринг ДООЕЛ е основано на 01.06.2002 година и од тогаш бележиме континуиран раст и успех на полето на градежништвото. Нашиот подем се темели на професионалниот пристап и максималната посветеност на задачите на сите вработени во компанијата. Основна цел ни е постигнувањето на препознатлив квалитет на производот/услугата, постојано реализирање на барањата и очекувањата на клиентите преку квалитетна извеба и задоволување на сите технички стандарди и законски прописи.

Drustvoto za gradeznistvo, proizvodstvo i ulugi BV Inzinering DOOEL e osnovano na 01.06.2002 godina i od togas belezime kontinuiran rast i uspeh na poleto na gradeznistvoto. Nasiot podem se temeli na profesionalniot pristap i maksimalnata posvetenost na zadacite na site vraboteni vo kompanijata. Osnovna cel ni e postignuvaneto na prepoznatliv kvalitet na proizvodot/uslugata, postojano realizirane na baranata i ocekuvanata na klientite preku kvalitetna izveba i zadovoluvane na site tehnicki standardi i zakonski propisi.

Слични сајтови

Металпромет

1524 Основана во 1990 година од страна на Цветан Стојановски, Металпромет - Цветан ДОО денеска Повеќе »

К.С РОЛОСПАС

1942 К.С РОЛОСПАС од Прилеп е фабрика за производство на полиетиленски црева и цевки, ПВЦ црева, Повеќе »

ендитрејд.мк

4435 Енди трејд дооел е трговско претпријатие формирано во 1992 год и е директен увозник на пвц Повеќе »

Еуромонт ЦХН

6507 Глана дејност на Еуромонт ЦХН Доо експорт-импорт Скопје, е увоз, монтажа и сервис на Повеќе »

Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар БВ Инжинеринг