logo


959

Семос Едукација Semos Edukacija

Семос Едукација развива систем на компјутерска едукација, како неформално образование, со што го подига степенот на компјутерска едукација на популацијата на просторите на РМ. Паралелно со системот за учење, кој го развива континуирано, во рамките на меѓународните сертфикациони системи координира и организира систем за сертифицирање на знаењата...

Semos Edukacija razviva sistem na kompjuterska edukacija, kako neformalno obrazovanie, so sto go podiga stepenot na kompjuterska edukacija na populacijata na prostorite na RM. Paralelno so sistemot za ucene, koj go razviva kontinuirano, vo ramkite na megunarodnite sertfikacioni sistemi koordinira i organizira sistem za sertificirane na znaenata...

Слични сајтови

ФИНКИ

7665 Факултетот за информатички науки и компјутерско инженерство - ФИНКИ функционира во рамките на Повеќе »

Bronco

1361 Центарот за јазично образование "Bronco" е основан во 2002 година од страна на Андриана Повеќе »

Општински Ученички Дом "Боро Менков"

5693 Ученичкиот Дом "Боро Менков" се наоѓа во Крива Паланка во непосредна близина на СОУ "Ѓорче Повеќе »

Висока школа за новинарство и односи со јавноста

335 Високата школа тргнува од потребата за различен пристап во академското изучување на Повеќе »

Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар Семос Едукација