logo


961

Ин Оптимум Македонија In Optimum Makedonija

Денеска, во 21 век, во време на брзи промени кога од сите страни добиваме информации, ЗНАЕЊЕТО е клучен фактор за управување со тие сегменти на животот како и за развој на личните потенцијали. Да бидеме реални и да не заборавиме дека ние луѓето поседуваме слободна волја. Сами ја креираме својата сегашност, но и својата иднина...

Deneska, vo 21 vek, vo vreme na brzi promeni koga od site strani dobivame informacii, ZNAENETO e klucen faktor za upravuvane so tie segmenti na zivotot kako i za razvoj na licnite potencijali. Da bideme realni i da ne zaboravime deka nie lugeto poseduvame slobodna volja. Sami ja kreirame svojata segasnost, no i svojata idnina...

Слични сајтови

МАКС

6663 МАКС (Македонска асоцијација за квалитет во наставата по странски јазици) е организација, Повеќе »

Triple S Learning

392 Triple S Learning е прв и единствен специјализиран тренинг центар во Македонија во областите Повеќе »

The London Eye - Училиште за странски јазици

827 TheLondonEye е вистинскиот избор за сите оние што сакаат да го започнат или да го продолжат Повеќе »

Институт за театрологија

1487 ИНСТИТУТ ЗА ТЕАТРОЛОГИЈА -СКОПЈЕ Повеќе »

Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар Ин Оптимум Македонија