logo


969

Blizoo Blizoo

Близу ДООЕЛ Скопје е телекомуникациски оператор во сопствеништво на шведскиот приватен инвеститорски фонд EQT. На Македонскиот пазар е присутен од Ноември 2011, како резултат на ребрендирањето на Кејблтел ДООЕЛ Скопје кој на македонскиот пазар постоеше од мај 2007. Територијата на која оперира е: Скопје, Тетово, Куманово, Велес, Штип и Прилеп, со постојана тенденција за ширење на својата покриеност...

Blizu DOOEL Skopje e telekomunikaciski operator vo sopstvenistvo na svedskiot privaten investitorski fond EQT. Na Makedonskiot pazar e prisuten od Noemvri 2011, kako rezultat na rebrendiraneto na Kejbltel DOOEL Skopje koj na makedonskiot pazar postoese od maj 2007. Teritorijata na koja operira e: Skopje, Tetovo, Kumanovo, Veles, Stip i Prilep, so postojana tendencija za sirene na svojata pokrienost...

Слични сајтови

Астра Плус

7271 Кабелски оператор Астра Плус Кочани Повеќе »

Пет Нет

4278 ПРИПЕЈД И ПОСТПЕЈД ПАКЕТИ, НАЈНИСКИ ЦЕНИ ПО МИНУТА И ЕДИНСТВЕНА ЦЕНА ЗА ЛОКАЛНИ И НАЦИОНАЛНИ Повеќе »

Нетплус Комуникации

6925 Нетплус комуникации е компанија чија главна дејност се VoIP телекомуникациски услуги, пренос Повеќе »

Инел Интернационал

2510 Инел Интернационал Повеќе »

Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар Blizoo