logo


97

Vitaslim Vitaslim

Vitaslim е серија од високо квалитетни француски производи, изработени во согласност со современата концепција за грижа за здравјето и убавината. Марката Vitaslim е поврзана со природност, висок квалитет, иновации и ефикасна формула .За постигнување на максимален ефект, портфолиото е составено од производи со синергично дејство – комбинирање на формули кои заеднички си го засилуваат дејството.

Vitaslim e serija od visoko kvalitetni francuski proizvodi, izraboteni vo soglasnost so sovremenata koncepcija za griza za zdravjeto i ubavinata. Markata Vitaslim e povrzana so prirodnost, visok kvalitet, inovacii i efikasna formula .Za postignuvane na maksimalen efekt, portfolioto e sostaveno od proizvodi so sinergicno dejstvo – kombinirane na formuli koi zaednicki si go zasiluvaat dejstvoto.

Слични сајтови

Studio Sense

667 Студио Сенс Ви нуди широк избор на релаксирачки,терапевтски третмани, како и третмани за Повеќе »

Голден Долина

2523 Изучувањето на природата и користењето на нејзините богатсва ја нуди современата наука веќе Повеќе »

Аурора Ресорт и Спа

5515 Сите сакаме, барем на кратко, да се одмориме од секојдневието и да најдеме интимно и тивко Повеќе »

Фризерско козметички салон “Ред Мари“

6704 Салонот “Ред Мари“ постои и успешно работи од 2006 год.. Располагаме со докажано најдобра Повеќе »

Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар Vitaslim