logo


Park Now

Системот за СМС-паркирање ParkNOW! е обезбеден од NextSensе, водечки провајдер на е-бизнис и мобилни решенија во Македонија. Технологијата за Повеќе »

Паркинг Услуги Зони

К.А.С.

Трговското друштво за собирање и примарна преработка на отпадоци К.А.С. - Дооел увоз-извоз Скопје е основано на 14.06.1996 година во Скопје и е во Повеќе »

Издавање магацински простор Магацински простор

ЈП за просторни и урбанистички планови

Јавно претпријатие за просторни и урбанистички планови, стопанисување со паркинг простор и пајак служба. Заслужно за проектирање на новиот лик на Повеќе »

Јавно претпријатие Просторни Урбанистички Планови Управување Паркинг

Урбан Комфорт

Добредojдовте во Урбан Комфорт! Нашата компаниjа е лиценциран управител на станбени згради на териториjата на Македониjа. Компаниjата Урбан Комфорт Повеќе »

Станбена дејност Управување Одржување Управител Станбени Згради

ИФМ Сервис

ИФМ Сервис или Индустриски Фасилиту Менаџмент ДОО Скопје е компанија која дава услуги на чистење и технички услуги на одржување. Нашиот тим се гржи Повеќе »

Технички Услуги Одржување Чистење Сервис

Градски паркинзи

Посетете го официјалниот веб сајт на Друштво за посебна намена "Градски паркинзи" дооел с.Долно Оризари Битола и проверете во која паркинг зона се Повеќе »

Управување Паркинзи Паркинг Зони Битола

АДСДП-Струмица

Официјален веб сајт на Акционерско друштво за изградба и стопанисување со станбен простор и со деловен простор од значење за Републиката- Скопје Повеќе »

Акционерски Друштва Станбена дејност Изградба Стопанисување Станбен и деловен простор

Лиридон-Фмр

Компанијата Лиридон-Фмр од Гостивар се занимава со монтажа и поправки во градежништвото, уредување на станбени објекти и деловни простори, Повеќе »

Станбена дејност Поправки Хортикултура Хортикултурно одржување Канализација Уредување

Фирст Фацилити Македонија

Основана во 1984 година, Фирст Фацилити со седиште во Виена е пионер друштво за управување и денес водечки провајдер на управувањето со објекти во Повеќе »

Недвижности Управување и одржување Менаџмент Консалтинг Градежништво Раководење со недвижни имоти

Еко Дом

ДПТУУ Ваш Еко Дом Управител, е фирма чија што дејност е управување и одржување на објекти со одобрена лиценца бр.03-16/1 издадена од страна на Повеќе »

Станбена дејност Управување и одржување Објекти Правна заштита Административно управување Одржување на хигиена

Паркинзи на општина Центар

Јавното претпријатие за јавни паркиралишта ПАРКИНИЗИ НА ОПШТИНА ЦЕНТАР-Скопје е правно лице основано со цел организирање, управување, уредување и Повеќе »

Државни и владини институции Паркинзи Управување Уредување

Виртус Елиас

„Виртус Елиас“ веќе една година претставува успешна приказна за приватна компанија која што е специјализирана за управување и одржување на објекти. Повеќе »

Станбен Управител Одржување Чистење Управување Објекти

Свој Склад

Свој Склад е прв и единствен "Self Storage" магацински концепт во Македонија. Свој Склад нуди мали магацини за физички и правни лица од 9м2 до 20м2 Повеќе »

Магацин Складирање

Станбен Управител

Станбен управител е агенција која нуди услуги од областа на управување и одржување на објекти со одобрена лиценца од Регулаторната комисија за Повеќе »

домување станбен управител станбени станови објекти

Lista na veb strani za stanbena dejnost Web sites about Листа на веб страни за станбена дејност

Najdobriot i najkompleten veb adresar vo Makedonija, kojsto vi ovozmozuva da gi najdete site veb-sajtovi na edno mesto. Dokolku gi barate najdobrite veb sajtovi po stanbena dejnost vo Makedonija, vie ste na vistinskoto mesto! Veb adresarot vi nudi listing na site veb-sajtovi koisto se odnesuvaat na stanbena dejnost

The best and most complete web directory in Macedonia, that helps you to find all websites on one place. If you are looking for the best websites by in Macedonia, you are on the right place. This web directory offers you a listing of all websites associated by .

Наjдобриот и најкомплетен веб адресар во Македонија, којшто ви овозможува да ги најдете сите веб-сајтови на едно место. Доколку ги барате најдобрите веб сајтови по станбена дејност во Македонија, вие сте на вистинското место! Веб адресарот ви нуди листинг на сите веб-сајтови коишто се однесуваат на станбена дејност

Deloven imenik za stanbena dejnost Business pages about Деловен именик за станбена дејност

Sekoj od veb sajtovite navedeni vo listata pripaga vo podkategorijata stanbena dejnost,redosledot na prikazuvane i oddeluvaneto na eden prikaz od ostanatite zavisi od pogolem broj na marketingski faktori koi gi odreduva adresarot. Veb adresarot vi nudi pregled na site veb-sajtovi, koisto nudat proizvodi ili uslugi za stanbena dejnost vo Makedonija.Each of the web sites listed in the list belongs to the subcategory , the order of presentation and display of a separation from the rest depends on the growing number of marketing factors that determine the address. Web Address offers an overview of all the websites that offer products or services for .Секој од веб сајтовите наведени во листата припаѓа во подкатегоријата станбена дејност,редоследот на прикажување и одделувањето на еден приказ од останатите зависи од поголем број на маркетингшки фактори кои ги одредува адресарот. Веб адресарот ви нуди преглед на сите веб-сајтови, коишто нудат производи или услуги за станбена дејност во Македонија.

станбена дејност во

Наш избор на сајтови

би можело да ве интересира и

© 2014 Веб Адресар stanbena dejnost | | станбена дејност