logo


МК - ЕКОПАК

МК-ЕКОПАК е компанија со 30 годишно искуство во претприемништвото во графичката индустрија, a како сопствена фирма е основана во декември 2008 година Повеќе »

Хартиени кеси Картонска Амбалажа

X Print

X Print е вашиот сервис и комуникација со последниот збор на технологијата за дигиталното печатење на сите формати почнувајки од визит карти па се до Повеќе »

Печатење Плотирање Скенирање Ситографика

Art Print Studio

Арт Принт Студио Печатница Арт Принт Студио нуди најквалитетни услуги во областа на графичкиот дизајн .. Повеќе »

Печатење Графички дизајн Графички решенија

Дамипак

Фабриката “ДАМИПАК” ДООЕЛ е основана 2000 година, а со активно производство започна на почетокот на јули 2001 год... Повеќе »

Картонажа

ДИН БЕСТ

ДПП “ДИН БЕСТ” го следи повеќе годишно искуство во производство на машини за пакување. Палетата на производи ја започува со аголни машини за пакување Повеќе »

Пакување Амбалажи

Miskom

Миском -Производство на брановиден картон и амбалажа... Повеќе »

Амбалажи Картонажа

Полимер

„Полимер” доо е компанија во приватна сопственост. Основана е 2000 година и нејзина примарна дејност е производство на: - амбалажа од: хартија, Повеќе »

Амбалажи

Енигма

Компанија во приватна сопственост, која постои од 1989 година со основна дејност производство на полиетиленски производи наменети за пакување, за Повеќе »

Полиетиленски производи Заштитни фолии

Алекспак

Основната Дејност на „Алекспак“ е изработка на картонски материјали и кутии. Иако нова на пазарот, „Алекспак“ има тим од професионалци кои се Повеќе »

Амбалажа Картонски кутии

HARTOPLAST

Основната дејност на мешовитото друштво “Hartoplast” ДООЕЛ, е производство и промет на фолирана хартија за пакување на прехрамбени производи со Повеќе »

Фолирана хартија

Ферпром

ФЕРПРОМ е компанија со седиште во Скопје, која е основана во 1999 година во Р.Македонија. Компанија се занимава со увоз на амбалажа од пластика, Повеќе »

Амбалажа

БАС Тути Фрути

БАС Тути Фрути е лоцирана во срцето на Балканот во главниот град на Р.Македонија-Скопје на површина од 15.000 м2 и 7.500 м2 покриеност и завзема Повеќе »

Амбалажа

Думал

Низ своето долгогодишно искуство и работење, претпријатието ДУМАЛ стана еден од најголемите снабдувачи на машини и репроматеријали за пакување на Повеќе »

Стреч фолија Челична трака Селотејп рачен и машински

Екопак СКС

Компанијата “Екопак СКС“ д.о.о. е формирана кон крајот на 2005 година со основна идеа за производство на амбалажна хартија за пакување прехрамбени Повеќе »

Амбалажа Печатарска хартија

Imepa

IMEPA д.o.o. Штип е произведувач на метални Twist-off капачиња. Повеќе »

Метални капачиња

Lista na veb strani za ambalaza Web sites about Листа на веб страни за амбалажа

Najdobriot i najkompleten veb adresar vo Makedonija, kojsto vi ovozmozuva da gi najdete site veb-sajtovi na edno mesto. Dokolku gi barate najdobrite veb sajtovi po ambalaza vo Makedonija, vie ste na vistinskoto mesto! Veb adresarot vi nudi listing na site veb-sajtovi koisto se odnesuvaat na ambalaza

The best and most complete web directory in Macedonia, that helps you to find all websites on one place. If you are looking for the best websites by in Macedonia, you are on the right place. This web directory offers you a listing of all websites associated by .

Наjдобриот и најкомплетен веб адресар во Македонија, којшто ви овозможува да ги најдете сите веб-сајтови на едно место. Доколку ги барате најдобрите веб сајтови по амбалажа во Македонија, вие сте на вистинското место! Веб адресарот ви нуди листинг на сите веб-сајтови коишто се однесуваат на амбалажа

Deloven imenik za ambalaza Business pages about Деловен именик за амбалажа

Sekoj od veb sajtovite navedeni vo listata pripaga vo podkategorijata ambalaza,redosledot na prikazuvane i oddeluvaneto na eden prikaz od ostanatite zavisi od pogolem broj na marketingski faktori koi gi odreduva adresarot. Veb adresarot vi nudi pregled na site veb-sajtovi, koisto nudat proizvodi ili uslugi za ambalaza vo Makedonija.Each of the web sites listed in the list belongs to the subcategory , the order of presentation and display of a separation from the rest depends on the growing number of marketing factors that determine the address. Web Address offers an overview of all the websites that offer products or services for .Секој од веб сајтовите наведени во листата припаѓа во подкатегоријата амбалажа,редоследот на прикажување и одделувањето на еден приказ од останатите зависи од поголем број на маркетингшки фактори кои ги одредува адресарот. Веб адресарот ви нуди преглед на сите веб-сајтови, коишто нудат производи или услуги за амбалажа во Македонија.

© 2014 Веб Адресар ambalaza | | амбалажа