logo


Пилко

Компанијата е формирана во 1998 година. Нејзина основна дејност е производство на пилешко месо и таа е единствениот снабдувач на македонскиот пазар Повеќе »

Месна Индустрија

Пекабеско

Пекабеско АД е една од водечките македонски компании за производство на сувомеснати производи, дистрибуција на хранаи цигари. Примарната дејност на Повеќе »

Салами

МЕГА - МЕСНА ИНДУСТРИЈА

Широката палета на месни производи како и свежото месо МЕГА ги дистрибуира во своите 38 модерно опремени малопродажни објекти низ цела Повеќе »

Месни производи

Кораби

ДООЕЛ (Друштво за Производство, Трговија и Услуги) КОРАБИ е Друштво со ограничена одговорност оснивана во 1996 година со приватен капитал, на почеток Повеќе »

Месни производи

Ана Ком

АНА КОМ е лидер на Македонскиот Пазар за увоз на смрзнато пиле и делови од пиле. Основана е во 2001 година од страна на Аргир Аргировски и е во Повеќе »

Пилешко месо

PROMES

Промес е македонска компанија за производство и промет со месо и преработки од месо. Таа постои од 1992 година и во изминатите години на своето Повеќе »

Месо и месни производи

Римес

Од скромен почеток , со амбициозни и стабилни чекори до успешно пробивање на пазарот. Нашата приказна е успешна, бидејќи наша основна карактеристика Повеќе »

Месо и месни производи

Еуро-Булс

омпанијата ‘‘ЕУРО БУЛС‘‘ е формирана во 1993. Во почеток бил формиран како мал семеен бизнис додека денес брои над 10 вработени. ‘‘ЕУРО БУЛС‘‘ е Повеќе »

Месо

Слога пром

ДООЕЛ ‘‘Слога - Пром’’ - Кавадарци, Р. Македонија, е основано на 13 Април, 1990 година, од страна на сопственикот и извршен директор на компанијата Повеќе »

Месо

Солета

Со желба да создададеме квалитетни македонски производи, амбициозно тргнавме во остварување на идејата и реализација на крајната цел. Со труд и Повеќе »

Месо

Ту гајс

Two Guys е фирма која се занимава со трговија на големо. Но нејзината главна дејност е увоз на месо и сувомеснати производи за широка потрошувачка, Повеќе »

Месо

Lista na veb strani za meso Web sites about Листа на веб страни за месо

Najdobriot i najkompleten veb adresar vo Makedonija, kojsto vi ovozmozuva da gi najdete site veb-sajtovi na edno mesto. Dokolku gi barate najdobrite veb sajtovi po meso vo Makedonija, vie ste na vistinskoto mesto! Veb adresarot vi nudi listing na site veb-sajtovi koisto se odnesuvaat na meso

The best and most complete web directory in Macedonia, that helps you to find all websites on one place. If you are looking for the best websites by in Macedonia, you are on the right place. This web directory offers you a listing of all websites associated by .

Наjдобриот и најкомплетен веб адресар во Македонија, којшто ви овозможува да ги најдете сите веб-сајтови на едно место. Доколку ги барате најдобрите веб сајтови по месо во Македонија, вие сте на вистинското место! Веб адресарот ви нуди листинг на сите веб-сајтови коишто се однесуваат на месо

Deloven imenik za meso Business pages about Деловен именик за месо

Sekoj od veb sajtovite navedeni vo listata pripaga vo podkategorijata meso,redosledot na prikazuvane i oddeluvaneto na eden prikaz od ostanatite zavisi od pogolem broj na marketingski faktori koi gi odreduva adresarot. Veb adresarot vi nudi pregled na site veb-sajtovi, koisto nudat proizvodi ili uslugi za meso vo Makedonija.Each of the web sites listed in the list belongs to the subcategory , the order of presentation and display of a separation from the rest depends on the growing number of marketing factors that determine the address. Web Address offers an overview of all the websites that offer products or services for .Секој од веб сајтовите наведени во листата припаѓа во подкатегоријата месо,редоследот на прикажување и одделувањето на еден приказ од останатите зависи од поголем број на маркетингшки фактори кои ги одредува адресарот. Веб адресарот ви нуди преглед на сите веб-сајтови, коишто нудат производи или услуги за месо во Македонија.

месо во

Наш избор на сајтови

би можело да ве интересира и

© 2014 Веб Адресар meso | | месо