logo


Амбасада на САД

Амбасадата на САД во Скопје работи со цел да ги унапреди билатералните односи со владата и народот на Република Македонија, вклучувајќи надворешни Повеќе »

Амбасада

Руска Амбасада

4 август 1992 година Претседателот на Руската Федерација го потпиша Указот, со кој Република Македонија се признава како суверена Повеќе »

Амбасада

Австриска амбасада

На оваа веб-страница ќе најдете информации за политиката, културата и медиумите. Во рубриката „Водич" ќе најдете детални информации за конзуларните Повеќе »

Австрија Визи Виена државјанство

Амбасадата на Република Полска

Пжемислав Чиж е вонреден и ополномоштен амбасадор на Република Полска во Република Македонија. Амбасада се наоѓа во центарот на Скопје, а приемот на Повеќе »

Полска Визи државјанство

Амбасада на Украина во Република Македонија

Односите меѓу Украина и Македонија беа отпочнати на 23 јули 1993 година со признавањето од Украина на државната независност на Бившата Југословенска Повеќе »

Амбасада

Амбасада на Канбера во Република Македонија

If you wish to travel to Macedonia and need to know whether you require a visa, or if you are a Macedonian citizen who requires the services of our Повеќе »

Амбасада

Француска Амбасада во Скопје

Француска Амбасада во Скопје Повеќе »

Амбасада

Амбасада на Босна и Херцеговина во Скопје

Амбасада на Босна и Херцеговина во Скопје Повеќе »

Амбасада

Goethe-Institut

Гете-Институтот е културна институција на Сојузна Република Германија која својата дејност ја извршува низ целиот свет. Ние го поддржуваме Повеќе »

Уметност Подучување

Амбасада на Република Чешка во Скопје

Амбасадата на Република Чешка се наоѓа на адреса: ул. Тодор Александров 35 1000 Скопје Амбасадор е Инг. Мирослав Рамеш, роден на 16 септември Повеќе »

Амбасада Република Чешка

Дипломатски претставништва на РМ

Република Македонија е претставена со повеќе од 50 дипломатско-конзуларни претставништва низ целиот свет. Сите дипломатско-конзуларни претставништва Повеќе »

Дипломатски Конзуларни Претставништва Република Македонија Амбасади Конзулати

Lista na veb strani za ambasada Web sites about Листа на веб страни за амбасада

Najdobriot i najkompleten veb adresar vo Makedonija, kojsto vi ovozmozuva da gi najdete site veb-sajtovi na edno mesto. Dokolku gi barate najdobrite veb sajtovi po ambasada vo Makedonija, vie ste na vistinskoto mesto! Veb adresarot vi nudi listing na site veb-sajtovi koisto se odnesuvaat na ambasada

The best and most complete web directory in Macedonia, that helps you to find all websites on one place. If you are looking for the best websites by in Macedonia, you are on the right place. This web directory offers you a listing of all websites associated by .

Наjдобриот и најкомплетен веб адресар во Македонија, којшто ви овозможува да ги најдете сите веб-сајтови на едно место. Доколку ги барате најдобрите веб сајтови по амбасада во Македонија, вие сте на вистинското место! Веб адресарот ви нуди листинг на сите веб-сајтови коишто се однесуваат на амбасада

Deloven imenik za ambasada Business pages about Деловен именик за амбасада

Sekoj od veb sajtovite navedeni vo listata pripaga vo podkategorijata ambasada,redosledot na prikazuvane i oddeluvaneto na eden prikaz od ostanatite zavisi od pogolem broj na marketingski faktori koi gi odreduva adresarot. Veb adresarot vi nudi pregled na site veb-sajtovi, koisto nudat proizvodi ili uslugi za ambasada vo Makedonija.Each of the web sites listed in the list belongs to the subcategory , the order of presentation and display of a separation from the rest depends on the growing number of marketing factors that determine the address. Web Address offers an overview of all the websites that offer products or services for .Секој од веб сајтовите наведени во листата припаѓа во подкатегоријата амбасада,редоследот на прикажување и одделувањето на еден приказ од останатите зависи од поголем број на маркетингшки фактори кои ги одредува адресарот. Веб адресарот ви нуди преглед на сите веб-сајтови, коишто нудат производи или услуги за амбасада во Македонија.

амбасада во

Наш избор на сајтови

би можело да ве интересира и

© 2014 Веб Адресар ambasada | | амбасада