logo


Библиотека Феткин

Корените на библиотекарството на подрачјето на општина Кавадарци ги наоѓаме во манастирите кои се во непосредна близина на општината. Се до првата Повеќе »

Членување Изнајмување

НУ Библиотека "КОЧО РАЦИН" - Тетово

Библиотекарството во Тетово влече корени длабоко во историјата и има богата традиција на овие простори, но за жал, нема прецизни податоци за Повеќе »

Библиотека Литература Стручна литература Романи

Библиотека „Браќа Миладиновци“ - Радовиш

Библиотека „Браќа Миладиновци“ - Радовиш Повеќе »

Библиотека

НУ-НУБ „Св. Климент Охридски“-Скопје

Националната и универзитетска библиотека „Св. Климент Охридски“ го собира, обработува, штити и чува македонското културно наследство за идните Повеќе »

Библиотека

Дигитален речник

Дигитален речник на македонски јазик Повеќе »

Речник

ЈОУ Библиотека Феткин Кавадарци

Јавната Општинска Установа Библиотека ,,Феткин,, е мултикултурен граѓански информативен центар и вредносен капитал на општина Кавадарци, а воедно и Повеќе »

библиотека книги енциклопедии

Централната медицинска библиотека

Централната медицинска библиотека е основана во 1947 година заедно со основањето на Медицинскиот факултет. Во почетокот Факултетот и Библиотеката Повеќе »

библиотека книги

Градска библиотека „Браќа Миладиновци“ Скопје

Градската библиотека „Браќа Миладиновци“ од Скопје претставува современ библиотечно-информациски сервис, регионален и едукативен центар. Богата Повеќе »

библиотека книги

Читална 1000 книги

Читална 1000 книги - Рај за целата читателска публика. На располагање Ви стојат 1000 книги од областа на информатичките, правните, политичките, Повеќе »

Читални Библиотеки Книги

Дигитална библиотека на Република Mакедонија

Дигиталната библиотека при НУБ „Св. Климент Охридски“ - Скопје преку својот портал Dlib.mk, на своите посетители им овозможува пристап до различни Повеќе »

Дигитални Библиотеки Интернет медиуми Портал Публикации Книги

Градска библиотека „Браќа Миладиновци“

Градската библиотека „Браќа Миладиновци“ од Скопје претставува современ библиотечно-информациски сервис, регионален и едукативен центар. Богата Повеќе »

Библиотеки

Градска библиотека „Борка Талески“ Прилеп

Јавната општинска установа (ЈОУ) Градска библиотека „Борка Талески“ - Прилеп, со своето организирано, високостручно и професионално работење, Повеќе »

Библиотеки Државни и владини институции Книги

Македонски е-Библиотеки

Македонски е-Библиотеки - веб портал за информации за вашите истражувања. Повеќе »

Македонски Електронски Библиотеки Архиви Бази Податоци

Библиотека „Гоце Делчев“ - Велес

Локалната библиотека „Гоце Делчев“ е културна институција која претставува центар на културното живеење во Велес. Со своите постојани активност во Повеќе »

Локална Библиотека Велес Книги

Lista na veb strani za biblioteka Web sites about Листа на веб страни за библиотека

Najdobriot i najkompleten veb adresar vo Makedonija, kojsto vi ovozmozuva da gi najdete site veb-sajtovi na edno mesto. Dokolku gi barate najdobrite veb sajtovi po biblioteka vo Makedonija, vie ste na vistinskoto mesto! Veb adresarot vi nudi listing na site veb-sajtovi koisto se odnesuvaat na biblioteka

The best and most complete web directory in Macedonia, that helps you to find all websites on one place. If you are looking for the best websites by in Macedonia, you are on the right place. This web directory offers you a listing of all websites associated by .

Наjдобриот и најкомплетен веб адресар во Македонија, којшто ви овозможува да ги најдете сите веб-сајтови на едно место. Доколку ги барате најдобрите веб сајтови по библиотека во Македонија, вие сте на вистинското место! Веб адресарот ви нуди листинг на сите веб-сајтови коишто се однесуваат на библиотека

Deloven imenik za biblioteka Business pages about Деловен именик за библиотека

Sekoj od veb sajtovite navedeni vo listata pripaga vo podkategorijata biblioteka,redosledot na prikazuvane i oddeluvaneto na eden prikaz od ostanatite zavisi od pogolem broj na marketingski faktori koi gi odreduva adresarot. Veb adresarot vi nudi pregled na site veb-sajtovi, koisto nudat proizvodi ili uslugi za biblioteka vo Makedonija.Each of the web sites listed in the list belongs to the subcategory , the order of presentation and display of a separation from the rest depends on the growing number of marketing factors that determine the address. Web Address offers an overview of all the websites that offer products or services for .Секој од веб сајтовите наведени во листата припаѓа во подкатегоријата библиотека,редоследот на прикажување и одделувањето на еден приказ од останатите зависи од поголем број на маркетингшки фактори кои ги одредува адресарот. Веб адресарот ви нуди преглед на сите веб-сајтови, коишто нудат производи или услуги за библиотека во Македонија.

библиотека во

Наш избор на сајтови

би можело да ве интересира и

© 2014 Веб Адресар biblioteka | | библиотека