logo


Висока школа за новинарство и односи со јавноста

Високата школа тргнува од потребата за различен пристап во академското изучување на новинарството и медиумите, од една страна, и на корпоративните Повеќе »

Прв циклус студии Втор циклус студии

Triple S Learning

Triple S Learning е прв и единствен специјализиран тренинг центар во Македонија во областите на продажба, услуга и успех. Знаењето и методологијата Повеќе »

Тренинг центар

Ин Оптимум Македонија

Денеска, во 21 век, во време на брзи промени кога од сите страни добиваме информации, ЗНАЕЊЕТО е клучен фактор за управување со тие сегменти на Повеќе »

Едукација Брзо читање Јуниор брзо читање Семинари

КОСМО Иновативен Центар

Претприемничките искуства на Софроние и најмладиот син Козмо стекнати за време на неколкугодишниот работен ангажман во металниот и енергетскиот Повеќе »

Обуки Курсеви Семинари

Консалтинг и тренинг центар КЛУЧ

Нашата ВИЗИЈА е да станеме ЦЕНТАР НА ИЗВОНРЕДНОСТ за организациски, личен и професионален развој на луѓето, поставувајќи највисоки стандарди во се Повеќе »

Консалтинг обуки

Академија АККРА

AKKPA e првата онлајн академија на овие простори која покрај едукативната, одлучи да развива и своја консултантска и информативна страна. Идејата Повеќе »

Он-лајн академија Странски јазици Информатичка технологија Дизајн и Мултимедија Бизнис и економија Комуникациски вештини

Академија за протокол на Македонија

Академијата за протокол на Македонија е единствена институција од ваков вид во земјата и пошироко, која нуди обука по протокол и етикеција по Повеќе »

Академија Обуки

КДС Центар за обука и развој на кадри

КДС - Центарот за обука и развој на кадри е формиран 1993 година и е прв Центар за обука на кадри за современото административно и бизнис работење во Повеќе »

Обука

Нова консалтинг и едукација

Повеќе од 15 години, Нова консалтинг и едукација врши едукација, обука и усовршување на оние кои се дел од тимот во сметководството на компаниите. Повеќе »

Едукативен центар

Мотива

Мотива е центар за менаџмент консалтинг образование и обука кој има повеќе од 17 години искуство во делот на менаџмент консултантски услуги, обуки, Повеќе »

Менаџмент консалтинг образование Обука Едукативен центар

Тренинг центар Ц.Е.С

Тимот на нашиот центар е составен од луѓе со долгогодишно искуство во работата во и надвор од Македонија, луѓе кои имаат богато знаење и луѓе кои го Повеќе »

Обуки за сметководители Превод и толкување Курсеви за странски јазици Македонски јазик за странци Обуки за келнери

КОЦКА

КОЦКА Мрежа на независни консултанти е непрофитна и невладина организација регистрирана како иницијатива на група искусни консултанти/тренери Повеќе »

Консултантски услуги Обуки Стратешко планирање

Нансен Дијалог Центар Скопје

Нансен Дијалог Центар Скопје (Македонија) е локална невладина и непрофитна организација, основана во 2000 година и поддржана од страна на Нансен Повеќе »

Диалог центар Тренинг

Национална агенција

Националната агенција за европски образовни програми и мобилност е Јавна Институција која е формирана со Закон донесен од страна на Собранието на Повеќе »

Образование

Lista na veb strani za obrazovanie na vozrasni Web sites about Листа на веб страни за образование на возрасни

Najdobriot i najkompleten veb adresar vo Makedonija, kojsto vi ovozmozuva da gi najdete site veb-sajtovi na edno mesto. Dokolku gi barate najdobrite veb sajtovi po obrazovanie na vozrasni vo Makedonija, vie ste na vistinskoto mesto! Veb adresarot vi nudi listing na site veb-sajtovi koisto se odnesuvaat na obrazovanie na vozrasni

The best and most complete web directory in Macedonia, that helps you to find all websites on one place. If you are looking for the best websites by in Macedonia, you are on the right place. This web directory offers you a listing of all websites associated by .

Наjдобриот и најкомплетен веб адресар во Македонија, којшто ви овозможува да ги најдете сите веб-сајтови на едно место. Доколку ги барате најдобрите веб сајтови по образование на возрасни во Македонија, вие сте на вистинското место! Веб адресарот ви нуди листинг на сите веб-сајтови коишто се однесуваат на образование на возрасни

Deloven imenik za obrazovanie na vozrasni Business pages about Деловен именик за образование на возрасни

Sekoj od veb sajtovite navedeni vo listata pripaga vo podkategorijata obrazovanie na vozrasni,redosledot na prikazuvane i oddeluvaneto na eden prikaz od ostanatite zavisi od pogolem broj na marketingski faktori koi gi odreduva adresarot. Veb adresarot vi nudi pregled na site veb-sajtovi, koisto nudat proizvodi ili uslugi za obrazovanie na vozrasni vo Makedonija.Each of the web sites listed in the list belongs to the subcategory , the order of presentation and display of a separation from the rest depends on the growing number of marketing factors that determine the address. Web Address offers an overview of all the websites that offer products or services for .Секој од веб сајтовите наведени во листата припаѓа во подкатегоријата образование на возрасни,редоследот на прикажување и одделувањето на еден приказ од останатите зависи од поголем број на маркетингшки фактори кои ги одредува адресарот. Веб адресарот ви нуди преглед на сите веб-сајтови, коишто нудат производи или услуги за образование на возрасни во Македонија.

образование на возрасни во

Наш избор на сајтови

би можело да ве интересира и

© 2014 Веб Адресар obrazovanie na vozrasni | | образование на возрасни