logo


Evro-Balkan

Институтот за општествени и хуманистички истражувања „Евро-Балкан“ е научно-истражувачка институција, сертифицирана од Министерството за образование Повеќе »

Родови студии Студии за ЈИЕ Културни студии Културна антропологија Демократија

Правен факултет Кичево

Правниот факултет – Кичево има мисија за достигнување на супериорноста, со приоритетна обврска - ориентацијата на своите студенти кон иднината. Секој Повеќе »

Студии по право

FON University

Се родивме 2003 како Факултет за општествени науки ФОН. Денес сме ФОН Универзитет, прв приватен универзитет, репер за современото високо образование Повеќе »

Правни науки Економски науки Информатика

УКЛО

ниверзитетот “Св. Климент Охридски” -Битола ,познат со акронимот УКЛО, е вториот државен Универзитет во Република Македонија, најзначајна установа од Повеќе »

Наука Истражување

Универзитет Св. Кирил и Методиј ГРАДЕЖЕН ФАКУЛТЕТ

Градежниот факултет е јавна високообразовна институција која врши образовна, научно-истражувачка работа, применета и издавачка дејност од областа на Повеќе »

Градежен факултет

Медицински факултет Скопје

Медицинскииот факултет во Скопје организира: ДОДИПЛОМСКА НАСТАВА ПОСЛЕДИПЛОМСКА НАСТАВА КОНТИНУИРАНА МЕДИЦИНСКА ЕДУКАЦИЈА. Настава во рамки на Повеќе »

Медицински факултет

Правниот факултет “Јустинијан Први“

Правниот факултет „Јустинијан Први“ во Скопје ви нуди три одделни програми за студирање, преку кои ќе можете да се оформите во слободна личност, Повеќе »

Правен факултет Скопје

Природно-математичкиот факултет Скопје

Природно-математичкиот факултет во Скопје е јавнависоко­образовна установа која врши високообразовна, научноистражувачка, приме­ну­вачка и издавачка Повеќе »

ПМФ

Стоматолошки факултет

Бројот на студенти што се запишуваат за студии по стоматологија на Стоматолошкиот факултет, секоја година, го одредува Владата на Република Повеќе »

Стоматолошки факултет

Технолошко-металуршкиот факултет

Технолошко-металуршкиот факултет има 6 институти и центар за трансфер на технологија. Институтите ги дефинираат наставните содржини за предметите Повеќе »

Технолошки факултет Металуршки факултет

Архитектонскиот факултет

Архитектонскиот факултет е еден од 24 факултети во состав на Универзитетот “Св. Кирил и Методиј” од Скопје, најголемиот од државните Универзитети во Повеќе »

Архитектонскиот факултет

Ветеринарниот факултет - Скопје

За изведување на практичната настава на студентите им се на располагање 4 лаборатории (лабораторија за хемија, биохемија, физиологија и Повеќе »

Ветеринарна медицина

Факултет за Биотехнички науки Битола

Факултетот за Биотехнички Науки е најстара високо образовна институција на Универзитетот „Св. Климент Охридски” од Битола. Оваа институција е Повеќе »

Образование

Alexandria

Интегрираното учење во Александрија ве води низ сите етапи на еден циклус на учење. Учењето е поделено на пет етапи – Проценка, Учење, Зацврстување, Повеќе »

Информациона технологија

Европска Филмска Академија ЕСРА

Универзитетот за Аудиовизуелни Уметности - Европска Филмска Академија ЕСРА Париз-Скопје-Њујорк започна со работа во 2007 година и претставува прв Повеќе »

Театарска режија Актерска игра Драматургија Анимација Вокална интерпретација Фотографија

Lista na veb strani za fakultet Web sites about Листа на веб страни за факултет

Najdobriot i najkompleten veb adresar vo Makedonija, kojsto vi ovozmozuva da gi najdete site veb-sajtovi na edno mesto. Dokolku gi barate najdobrite veb sajtovi po fakultet vo Makedonija, vie ste na vistinskoto mesto! Veb adresarot vi nudi listing na site veb-sajtovi koisto se odnesuvaat na fakultet

The best and most complete web directory in Macedonia, that helps you to find all websites on one place. If you are looking for the best websites by in Macedonia, you are on the right place. This web directory offers you a listing of all websites associated by .

Наjдобриот и најкомплетен веб адресар во Македонија, којшто ви овозможува да ги најдете сите веб-сајтови на едно место. Доколку ги барате најдобрите веб сајтови по факултет во Македонија, вие сте на вистинското место! Веб адресарот ви нуди листинг на сите веб-сајтови коишто се однесуваат на факултет

Deloven imenik za fakultet Business pages about Деловен именик за факултет

Sekoj od veb sajtovite navedeni vo listata pripaga vo podkategorijata fakultet,redosledot na prikazuvane i oddeluvaneto na eden prikaz od ostanatite zavisi od pogolem broj na marketingski faktori koi gi odreduva adresarot. Veb adresarot vi nudi pregled na site veb-sajtovi, koisto nudat proizvodi ili uslugi za fakultet vo Makedonija.Each of the web sites listed in the list belongs to the subcategory , the order of presentation and display of a separation from the rest depends on the growing number of marketing factors that determine the address. Web Address offers an overview of all the websites that offer products or services for .Секој од веб сајтовите наведени во листата припаѓа во подкатегоријата факултет,редоследот на прикажување и одделувањето на еден приказ од останатите зависи од поголем број на маркетингшки фактори кои ги одредува адресарот. Веб адресарот ви нуди преглед на сите веб-сајтови, коишто нудат производи или услуги за факултет во Македонија.

© 2014 Веб Адресар fakultet | | факултет