logo


Пијанoфорте

Добредојдовте во „Пијанoфорте“ „Пијанофорте“ е училиште кое нуди настава по музика. Училиштето „Пијанофорте“ е сместено во самостоен објект со Повеќе »

Музичко образование

Приватно музичко училиште “Тоника”

Приватното музичко училиште “Тоника” е формирано во 2004год.Нуди настава по речиси сите инструменти за сите возрасти (индивидуална и групна).Учебната Повеќе »

Музичко образование

ДМБУЦ “Илија Николовски-Луј”

Центарот е сместен во зграда, во рамките на Културниот центар на град Скопје. Тој се наоѓа од левата страна на реката Вардар, во непосредна близина Повеќе »

музичка уметност балетска уметност

Писи-е центар

Образовен центар ПИСИ/ Туторски образовен центар Добитник на Св. Климентовата награда на Охрид за 2007 година за резултати постигнати на полето на Повеќе »

теситрање подготовки туторство

Ентерпрајз

Посетете ја официјалната веб страна на музичкото студио Ентерпрајз, Скопје кое во 2003 година го основа и единственото рок музичко училиште во Повеќе »

Музичко Рок Училиште Студио

Консалтинг Корпорејшен

Консалтинг Корпорејшен дооел - Едукативен Центар веќе 10 години им помага на учениците и студентите во изучување на сите предмети опфатени со Повеќе »

Едукативен Центар Курсеви Шаховска Школа Престој

Е-математика

Брзо и едноставно совладување на математички вештини (лекции, формули и помош при решавање задачи. - Сите математички формули и лекции на едно Повеќе »

Интернет Медиум Школи за математика Задачи Математика Формули

Ad libitum

Ad Libitum е место каде ќе стекнете професионална и индивидуална музичка обука за соло пеење, пијано, солфеж и музичка теорија. Нашиот тим е искусен Повеќе »

Школи за музика Обука Соло пеење Пијано Музика теорија Гитара

Memex

Центарот за образование и компјутерски инженеринг - Memex Битола нуди часови по англиски и германски јазик на повеќе нивоа и старосни групи, часови Повеќе »

Школи Математика Физика Странски јазици Инженеринг Компјутерски

НТЦ Македонија

НТЦ (Никола Тесла Центар) систем за учење е специјализирана образовна програма, базирана на сознанијата од неурофизиологија и педагогија, дизајнирана Повеќе »

Програма Едукација Образование Педагогија

Детски центар "Џунџуле"

Центарот за детско уметничко изразување, музикотерапија и психо-физичка релаксација "Џунџуле" од Скопје е Здружение на граѓани од социјален тип Повеќе »

Невладини организации Здруженија на граѓани Школи Музика Уметност Релаксација

Да научиме

Портал за млади! Прва, најголема и единствена база на приватни подучувачи во Р. МакедонијаРегистрирајте се бесплатно! Еду Картичка - младинска Повеќе »

Училишно Универзитетско Образование Странски јазици Курсеви Спорт

Lista na veb strani za ucebni predmeti Web sites about Листа на веб страни за учебни предмети

Najdobriot i najkompleten veb adresar vo Makedonija, kojsto vi ovozmozuva da gi najdete site veb-sajtovi na edno mesto. Dokolku gi barate najdobrite veb sajtovi po ucebni predmeti vo Makedonija, vie ste na vistinskoto mesto! Veb adresarot vi nudi listing na site veb-sajtovi koisto se odnesuvaat na ucebni predmeti

The best and most complete web directory in Macedonia, that helps you to find all websites on one place. If you are looking for the best websites by in Macedonia, you are on the right place. This web directory offers you a listing of all websites associated by .

Наjдобриот и најкомплетен веб адресар во Македонија, којшто ви овозможува да ги најдете сите веб-сајтови на едно место. Доколку ги барате најдобрите веб сајтови по учебни предмети во Македонија, вие сте на вистинското место! Веб адресарот ви нуди листинг на сите веб-сајтови коишто се однесуваат на учебни предмети

Deloven imenik za ucebni predmeti Business pages about Деловен именик за учебни предмети

Sekoj od veb sajtovite navedeni vo listata pripaga vo podkategorijata ucebni predmeti,redosledot na prikazuvane i oddeluvaneto na eden prikaz od ostanatite zavisi od pogolem broj na marketingski faktori koi gi odreduva adresarot. Veb adresarot vi nudi pregled na site veb-sajtovi, koisto nudat proizvodi ili uslugi za ucebni predmeti vo Makedonija.Each of the web sites listed in the list belongs to the subcategory , the order of presentation and display of a separation from the rest depends on the growing number of marketing factors that determine the address. Web Address offers an overview of all the websites that offer products or services for .Секој од веб сајтовите наведени во листата припаѓа во подкатегоријата учебни предмети,редоследот на прикажување и одделувањето на еден приказ од останатите зависи од поголем број на маркетингшки фактори кои ги одредува адресарот. Веб адресарот ви нуди преглед на сите веб-сајтови, коишто нудат производи или услуги за учебни предмети во Македонија.

учебни предмети во

Наш избор на сајтови

би можело да ве интересира и

© 2014 Веб Адресар ucebni predmeti | | учебни предмети