logo


Центар за странски Јазици

Формиран во 1954 год. како Курс по англиски јазик, во текот на своето полувековно постоење, Центарот за странски јазици прерасна во институција со Повеќе »

курсеви за странски јазици школување во странство

Го инглиш мак

Go!EnglishMak центарот за учење англиски јазик преку интернет започна со работа во јануари 2009 година. Примарната улога на центарот е да обучи Повеќе »

Странски јазици Курсеви

Челинџ

Училиштето Челинџ е формирано во 1991 година. Почнавме како мало приватно училиште во време кога приватните училишта беа реткост. Нашите почетоци беа Повеќе »

Странски јазици Курсеви

Вортекс

Центарот за странски јазици и преведувачки услуги „Вортекс“ е млада и енергична компанија основана во мај 2007 година. Во рамките на нашата Повеќе »

Јазична обука Јазичен превод Германски јазик Англиски јазик Македонски јазик

Lingua - Јазично студио

Јазичното студио Лингва нуди курсеви за деца од предучилишна возраст, деца од основно образование, средношколци, студенти и возрасни. Групите Повеќе »

Јазична обука Јазичен превод Германски јазик Англиски јазик Италијански јазик Француски јазик

Аполо - Јазично образовен центар

Аполо е едно од посовремените приватни училишта за изучување на странски јазици. Постои од 1999 година, располага со пет современо опремени училници Повеќе »

Јазична обука Јазичен превод Индивидуални курсеви Семестрални курсеви Интензивни курсеви

Аузонија

Аузонија е вистинскиот избор за сите оние што сакаат да го почнат или да го продолжат учењето на италијанскиот јазик. Нашето мото е: “Да го научиме Повеќе »

Јазична обука Јазичен превод Стипендии Екскурзии Италијански јазик

ЕСП - Развој и управување на човечки ресурси

ЕСП - Скопје е основано во 1999 година како центар за преводи / толкување, обука по странски јазици и компјутерска обука од страна на врвни Повеќе »

Јазична обука Компјутерска обука Преводи и толкувања

The London Eye - Училиште за странски јазици

TheLondonEye е вистинскиот избор за сите оние што сакаат да го започнат или да го продолжат учењето на Англискиот јазик. Училиштето за Англиски јазик Повеќе »

Јазична обука Напредни курсеви Индивидуална настава

Александрос Студио

АЛЕКСАНДРОС постои како единка од неодамна, но веќе долги години се занимаваме со преводи од различни области... Повеќе »

Центар за странски јазици Превод Курсеви

Bronco

Центарот за јазично образование "Bronco" е основан во 2002 година од страна на Андриана Петрушева (магистар по филолошки науки и професор по Повеќе »

Јазичен центар Едукација Курсеви

Еј Би Си

Училиште за странски јазици - Еј Би Си Повеќе »

Јазичен центар Едукација Преводи и толкувања

Филос

Формиранo во 1995 год. како курс по англиски јазик, во текот на своето постоење, школото за странски јазици ФИЛОС прерасна во институција со Повеќе »

Јазичен центар Едукација

ВИЗИЈА

Во современиот свет користењето на компјутерот во сите сфери на животот и доброто познавање на станските јазици стана не само прашање на добра волја Повеќе »

Образовен центар Едукација Јазичен курс ИТ курс

Lista na veb strani za stranski jazici Web sites about Листа на веб страни за странски јазици

Najdobriot i najkompleten veb adresar vo Makedonija, kojsto vi ovozmozuva da gi najdete site veb-sajtovi na edno mesto. Dokolku gi barate najdobrite veb sajtovi po stranski jazici vo Makedonija, vie ste na vistinskoto mesto! Veb adresarot vi nudi listing na site veb-sajtovi koisto se odnesuvaat na stranski jazici

The best and most complete web directory in Macedonia, that helps you to find all websites on one place. If you are looking for the best websites by in Macedonia, you are on the right place. This web directory offers you a listing of all websites associated by .

Наjдобриот и најкомплетен веб адресар во Македонија, којшто ви овозможува да ги најдете сите веб-сајтови на едно место. Доколку ги барате најдобрите веб сајтови по странски јазици во Македонија, вие сте на вистинското место! Веб адресарот ви нуди листинг на сите веб-сајтови коишто се однесуваат на странски јазици

Deloven imenik za stranski jazici Business pages about Деловен именик за странски јазици

Sekoj od veb sajtovite navedeni vo listata pripaga vo podkategorijata stranski jazici,redosledot na prikazuvane i oddeluvaneto na eden prikaz od ostanatite zavisi od pogolem broj na marketingski faktori koi gi odreduva adresarot. Veb adresarot vi nudi pregled na site veb-sajtovi, koisto nudat proizvodi ili uslugi za stranski jazici vo Makedonija.Each of the web sites listed in the list belongs to the subcategory , the order of presentation and display of a separation from the rest depends on the growing number of marketing factors that determine the address. Web Address offers an overview of all the websites that offer products or services for .Секој од веб сајтовите наведени во листата припаѓа во подкатегоријата странски јазици,редоследот на прикажување и одделувањето на еден приказ од останатите зависи од поголем број на маркетингшки фактори кои ги одредува адресарот. Веб адресарот ви нуди преглед на сите веб-сајтови, коишто нудат производи или услуги за странски јазици во Македонија.

странски јазици во

Наш избор на сајтови

би можело да ве интересира и

© 2014 Веб Адресар stranski jazici | | странски јазици