logo


Генерал Сервис

ГЕНЕРАЛ СЕРВИС е Компанија која главна дејност е чистење и одржување на хигиена во објекти, деловни и индустриски објекти, канцелариски простории, Повеќе »

Чистење деловни објекти Чистење индустриски објекти

Бапал

Бапал-Благој-ДООЕЛ експорт-импорт - Скопје веќе неколку години, односно од 1993 година успешно извршува хигиенски услуги и одговара на барањата на Повеќе »

Сервис за хигиена Хортикултура Лимарски услуги Браварски услуги

Техно-Чисто

Друштвото за хигиенско-технички услуги ТЕХНО-ЧИСТ ДОО Скопје е прво од ваков вид во Р.Македонија и е основано во 1990 година од основачите Зоран Повеќе »

Хигиенско-технички услуги

Securicom Internation

Основна дејност на фирмата е давањето услуги од областа на професионалното чистење, обезбедувањето, тековното одржување и давањето на дактилографски Повеќе »

Чистење и одржување

Пери Носи

Посакајте потполно чиста, испрана, исушена и испеглана облека, постелнина или униформи доставени до вашиот дом, ординација, кафеана, ресторан или Повеќе »

Сервис за перење

Сервис "Сара"

СAРА -Сервис за одржување на хигиена Повеќе »

Машини за перење Машини за чистење

Стед Комерц

ДТУ Стед Комерц дооел Скопје, 24 година се претставува со професионално одржување на хигиената, пренесувајќи го искуството од повеке западни земји од Повеќе »

Чистење Одржување на хигиена Перење теписи

Delfin Tim

ДЕЛФИН ТИМ е специјализирана агенција за професионално чистење и одржување на хигиена. Професионалност, стручност и искуство во работата на нашиот Повеќе »

дневно чистење генерално чистење градежно чистење

Cleanex

Cleanex Professional е агенција која се занимава со хигиенско одржување на станбени објекти, заеднички површини на станбени и деловни простории, Повеќе »

Агенција Чистење Хемиско Хигиенско Одржување

Професионална Хигиена

Професионална Хигиена е компанија која е основана во 2011 година како подружница во компанијата ММ Хоспитал Хигиена со цел на професионално Повеќе »

Средства Професионално Чистење Дезинфекција Опрема Уреди

Сервис Центар

Посетете го официјалниот веб сајт на друштвото за трговија и услуги Сервис Центар Дооел Скопје, кое се наоѓа на улица Христијан Тодоровски Повеќе »

Сервиси Перење Чистење Теписи Теписони

Biowashball

Со помош на топките за облека Biowashball до мека и чиста облека без додавање детергент. Звучи невозможно, но е вистинито. Повеќе »

Топки Перење Сушење Облека

Spider Group

Spider Group е компанија основана во 2007 и истата нуди поголем број услуги во сферата на професионалната хигиена и висинската работа. Во компанијата Повеќе »

Сервиси за чистење и одржување Чистење на стакла Работа на висина Монтирање на рекламни платна Монтажа на оптички кабли

Aroma Brand Macedonia

Aroma brand е застапник за Американската компанија Air Scent – International која прва во светот во дамнешната 1946 година почнала да ги произведува Повеќе »

Ароматизери Апарати Системи Ароматизација

Тип Топ Тим

Сервисот за чистење Тип Топ Тим е формиран со цел за задоволување на потребите за хигиена на нашите клиенти. Нашиот тим е целосно подготвен и Повеќе »

Сервис за чистење Чистење Хигиена Градинарски услуги

Lista na veb strani za higiena Web sites about Листа на веб страни за хигиена

Najdobriot i najkompleten veb adresar vo Makedonija, kojsto vi ovozmozuva da gi najdete site veb-sajtovi na edno mesto. Dokolku gi barate najdobrite veb sajtovi po higiena vo Makedonija, vie ste na vistinskoto mesto! Veb adresarot vi nudi listing na site veb-sajtovi koisto se odnesuvaat na higiena

The best and most complete web directory in Macedonia, that helps you to find all websites on one place. If you are looking for the best websites by in Macedonia, you are on the right place. This web directory offers you a listing of all websites associated by .

Наjдобриот и најкомплетен веб адресар во Македонија, којшто ви овозможува да ги најдете сите веб-сајтови на едно место. Доколку ги барате најдобрите веб сајтови по хигиена во Македонија, вие сте на вистинското место! Веб адресарот ви нуди листинг на сите веб-сајтови коишто се однесуваат на хигиена

Deloven imenik za higiena Business pages about Деловен именик за хигиена

Sekoj od veb sajtovite navedeni vo listata pripaga vo podkategorijata higiena,redosledot na prikazuvane i oddeluvaneto na eden prikaz od ostanatite zavisi od pogolem broj na marketingski faktori koi gi odreduva adresarot. Veb adresarot vi nudi pregled na site veb-sajtovi, koisto nudat proizvodi ili uslugi za higiena vo Makedonija.Each of the web sites listed in the list belongs to the subcategory , the order of presentation and display of a separation from the rest depends on the growing number of marketing factors that determine the address. Web Address offers an overview of all the websites that offer products or services for .Секој од веб сајтовите наведени во листата припаѓа во подкатегоријата хигиена,редоследот на прикажување и одделувањето на еден приказ од останатите зависи од поголем број на маркетингшки фактори кои ги одредува адресарот. Веб адресарот ви нуди преглед на сите веб-сајтови, коишто нудат производи или услуги за хигиена во Македонија.

хигиена во

Наш избор на сајтови

би можело да ве интересира и

© 2014 Веб Адресар higiena | | хигиена